Neler Yeni

PC için gamepad önerisi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,764
İsim
Diyarhan
Trigger mesafesinin kısalığı ve bumperları benim de hoşuma gitmedi, dpad çok yumuşak ama düzgün çalışıyor, tuşlar ortalama tıklama hissiyatını vermeye çalışmışlar hafif sert kalıyorlar. Joystickler fena değil. Malzeme kalitesi de tam ortalama. Fiyatına göre bence tam alınabilir bir kol
Tuşların Tıklama hissiyatı ucuz gamepadler ile aynı joystickler de 2 kademe var tıklamak istediğimizde hoş his vermiyor. X15 temuya tekrar gelirse kesinlikle onu öneririm.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Burak
F710 olabilir çevremde uzun süredir kullanıp memnun olanlar var.
Arkadaşlar selam PC de Fifa,Forza, hikayeli oyunlar vs ne varsa oynayabileceğim uygun fiyatlı iyi bir gamepad e ihtiyacım var. Xbox 9. nesil gamepad almayı düşünüyordum ama fiyatı çok pahalı geldi en fazla 1500tl bandında alabileceğim neler var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berat Yalçın
İstersen bunu al kaliteli ve Sıfır + Garantili yani 2.elden alırsan hem kyllanılmış hem garantisiz olacak temudan vs. Alırsan gümrüğe takılma olasılığı çok yüksek ve garantisiz
Sen en iyisi bunu al geç
(Bence tek ekşisi Tuşların rengi veya tonu Gamepadin kasasından farklı olabilirdi mesela Beyaz Kasa Gri tuşlar gibi)

ben de bu modeli araştırıyordum hatta alacaktım ama gaminggen de bunu gördüm https://www.gaming.gen.tr/urun/6717...mr-manyetik-joystick-kablosuz-gamepad-ns09-t/ bayağı iyi duruyor ikisinden birini alacağım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Burak
F710 olabilir çevremde uzun süredir kullanıp memnun olanlar var.
Arkadaşlar selam PC de Fifa,Forza, hikayeli oyunlar vs ne varsa oynayabileceğim uygun fiyatlı iyi bir gamepad e ihtiyacım var. Xbox 9. nesil gamepad almayı düşünüyordum ama fiyatı çok pahalı geldi en fazla 1500tl bandında alabileceğim neler var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berat Yalçın
Easysmx x15 bulursan güzel üründür. G1 Proyu kesinlikle önermiyorum TMR dışında artısı olmayan bir ürün yaklaşık 1 aydan fazla kullanıyorum satacağımdan eminim. Cyclone 2 parola para ile 2500 e geliyor.
düne kadar G1 Pro ya karar vermiştim özellik olarak çok iyi deniyor ama kalitesi ve kullanışlılığı iyi değilmiş sanırım ayrıca max 2000k çıkabiliyorum mümkünse tr den garantili bir şey alacağım x15 baya pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berat Yalçın
GuliKit KK2 T alıp geçiyorum o zaman iyzico ile %10 indirim de var :)

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Süleyman Selim Avseren

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,764
İsim
Diyarhan

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tayfun Acar
Hocam xbox 9. Nesil zaten almayın paranız yetse bile. O fiyata kat be kat güzel kollar var ki bu fiyata bile var. Önerim 2. El sitelerinden kapalı kutu satılan machenike g1 pro veya easysmx x15 gibi modellere bakmanız. Bunun haricinde eğer 100-200 lira daha artabilirseniz bibigwon gale hall ve fantech shooter 3'e de bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

8bitdo 2c 2000 tl değil mi
9. Nesilden daha güzel o fiyata ne var örnek?

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Süleyman Selim Avseren
9. Nesilden daha güzel o fiyata ne var örnek?
Gamesir supernova, fantech eos pro ve nova pro, gulikit kk3 max, gamesir cyclone 2, machenike g5 pro max play edition, easysmx x10. Aklıma şu an gelen bunlar geldikçe ekleme de yaparım

Ha 1700e ne var diye soruyorsanız ise
Fantech shooter 3, bigbig won gale hall, pxn p5, flydigi dune fox, 8bitdo 2c gibi kollar var. Geldikçe buraya da eklerim😁

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tayfun Acar
Gamesir supernova, fantech eos pro ve nova pro, gulikit kk3 max, gamesir cyclone 2, machenike g5 pro max play edition, easysmx x10. Aklıma şu an gelen bunlar geldikçe ekleme de yaparım

Ha 1700e ne var diye soruyorsanız ise
Fantech shooter 3, bigbig won gale hall, pxn p5, flydigi dune fox, 8bitdo 2c gibi kollar var. Geldikçe buraya da eklerim😁
1700 e onlar guzel ama hocam orj kolu bu kadar kötülemeyin.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Süleyman Selim Avseren
1700 e onlar guzel ama hocam orj kolu bu kadar kötülemeyin.
Hocam allah için o fiyata değer mi sizce

F710la neredeyse aynı özelliklere sahip, hadi tetiği biraz güzel olsun hadi konsola bağlansın kablolu da kullanılabilsin fazla özellik olarak. Dongle bile yok kutunun içinde, 1000 liraya ekstra almanız gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,418
Üyeler
173,037
Son üye
St3r30
Top Bottom