Arama sonuçları: *

1. pr0phet

Hepsi burada iade veya degisim hk.

Ölü piksel olursa zaten iadeyi kabul etmeleri lazım. Monitör marka model nedir?
  2. pr0phet

bozuk çıkarsa iadeyi kabul etmek zorundalar
  3. pr0phet

Benim evime gelip almışlardı termal macun almıştım sıkıntı olmaz. Aldığın monitör ne?
  4. pr0phet

Sahibinden dolandırıcı

1.5k ya da ne bilim 1.7k o an ki konuşmaya bağlı
  5. pr0phet

Sahibinden dolandırıcı

Bu arada ben de sana yakın oturuyorum şuan param yok ama biraz daha ucuza bırakırsan gelip alabilirim. 1680365652 pahalıymış abim seti galiba 2k ya filan almıştı sonra 3.6k ya sattı
  6. pr0phet

Sahibinden dolandırıcı

bende direksiyon seti vardı abimin ama abim onu sattı satmasa şuan 6k filan satardı her şey dahil set vites gaz pedal ve direksiyon logitech g29 olması lazım.
  7. pr0phet

Sahibinden dolandırıcı

bu arada niye satmaya karar verdiniz? neyi beğenmediniz? elinize uymadı mı?
  8. pr0phet

Sahibinden dolandırıcı

Ben sıfır almayı tercih ederim
  9. pr0phet

Sahibinden dolandırıcı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-ninjutso-sora-45gram-mouse-1089527602/detay aga fiyat fazla değil mi sıfırı 2300tl
  10. pr0phet

İtopya 14 günlük iade hakkımı gasp etmeye çalışıyor

Şimdi ben kulaklıktan memnunum değişim olmasını isterim ama benim dediğim sorunu ben nasıl kanıtlıyıcam bilmiyorum. Bazı sesleri verirken cızırtı oluyor mesela bazı müziklerde cızırtı olduğunu duyabiliyorum.
  11. pr0phet

İtopya 14 günlük iade hakkımı gasp etmeye çalışıyor

Bende oradan blackshar v2 aldım ama kulaklık sıkıntılı gibi duruyor anlamadım. Mesela kutunun içinden çıkan kod 2022 den kalma ve içinden 7.1 aktivasyon kodu çıkmalıydı o da çıkmadı anlamadım. Kulaklığın sıkıntısı şöyle bazı seslerde çok az cızırtı yapıyor anlaşılıyor ama çok nadiren oluyor...
  12. pr0phet

İtopya'dan aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?

hayır bulamadım 1678640464 numarası ve gmail adersi var oraya atıcam deniyicem şimdi
  13. pr0phet

İtopya'dan aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?

Arkadaşlar aldığım ürünün üzerinden 8 gün geçti biraz sıkıntısı olduğu için iade etmek istiyorum ama nasıl iade edicem bilen var mı?
  14. pr0phet

Amazon TR İade Sürecim

bana niye öyle yapmadılar ki
  15. pr0phet

Amazon TR İade Sürecim

hayır mouseta sıkıntı vardı mousepadle alakalı zannettim o yüzden
  16. pr0phet

Amazon TR İade Sürecim

Aga ben mousepad almıştım 30tl ye test ettim sonra paketine geri koydum iade etmek için amazondan evden alma seçeneği vardı ona bastım iade için evime gelmediler elimde kaldı mousepad.
  17. pr0phet

50 Bin TL'ye Kadar 12 Ay Taksitle 0.99 Faizle PC

Bazıları herkesin kendisiyle aynı dine inandığını zannediyor.
  18. pr0phet

Korkudan hesabı silen klasik tr satıcısı..

11 tane aldım 200tl ye yakın 1678294247
  19. pr0phet

Öneri Valorant Bu XENOHUNTER Bıçağı Alınır mı gece pazarı

Daha yeni gece pazarı geldi diğerinin gelmesine daha var. Tam bilmiyorum aralığını ama var.
  20. pr0phet

Öneri Valorant Bu XENOHUNTER Bıçağı Alınır mı gece pazarı

indirimi güzel bu fiyatı bu bıçak iyi beğenmediysen alma ama bir sonraki gece pazarında sevdiğin bıçak gelme olasığı düşük veya iyi indirim gelmesi
Top Bottom