Arkadaşlar dün lg ultra gear ips monitör aldim şuan yolda. Ama forumda ölü piksel çıkma olasılığı yüksek diyorlar. Ben kutuyu actiktan sonra ölü piksel çıkarsa iade veya değişim yapılır mı?. Dunya kadar para verip uğraşmak istemiy.
Açarkende video çekin başta zarar geldiyse kanıtınız olsun.Arkadaşlar dün lg ultra gear ips monitör aldim şuan yolda. Ama forumda ölü piksel çıkma olasılığı yüksek diyorlar. Ben kutuyu actiktan sonra ölü piksel çıkarsa iade veya değişim yapılır mı?. Dunya kadar para verip uğraşmak istemiy.
bozuk çıkarsa iadeyi kabul etmek zorundalarBazı satıcılar tekrar satılamaz bahanesiyle iadeyi kabul etmiyorlar.
Satıcıya sordum eğer olumsuz cvp verirse almadan iade edecem ne yapim.Bazı satıcılar tekrar satılamaz bahanesiyle iadeyi kabul etmiyorlar.
Bozuk değide ölü pikselden korkuyorum.bozuk çıkarsa iadeyi kabul etmek zorundalar
Ölü piksel olursa zaten iadeyi kabul etmeleri lazım. Monitör marka model nedir?Satıcıya sordum eğer olumsuz cvp verirse almadan iade edecem ne yapim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bozuk değide ölü pikselden korkuyorum.
Uğraşmak istemiyorum.Almasa bile THH başvuru yapın paşa paşa alacaklar. Eğer ki arızalıysa.