Arama sonuçları: *

1. Q

İtopya Üst Düzey İlgi Maşallah (!)

Aga be kaç gündür pc siz kaldı adam.
  2. Q

Yardım İncehesap Siparişim Geri Aşamaya Gitti!

Dostum sen farkettin konu açtın ben sana söyledim adamlara bildir diye önemsemedin çünkü diğer sitedeki indirimi bekliyordun zaten iade ederim kafasındaydın siteye suç atmanın anlamı yok.
  3. Q

Sistemsel arıza her zaman mevcut ve her yerde olabilir o an sana denk gelmiş bir şekilde hata oluşmuş haber vermen gerekiyor sen kendi siparişinin peşinden gitmezsen kimse umursamaz. Zamanında çok yaşadım para çekildi siparişler sisteme düşmedi başka sitelerde vs. müşteri hizmetleri ile konuştum...
  4. Q

Dostum sistemsel sıkıntı olabilir bunu bilmen gerekiyor. Farkedip umursamadın geri dönüş versen adamlar düzeltirdi.
  5. Q

İncehesabın bir suçu yok ben daha öncede yazdım sana adamlara ulaş sıkıntı var diye sen keyfi beklettin normal bu.
  6. Q

İtopya iade rezilliği

9 eylül nedir lan allahsızlara bak sen 1 ay olmuş hala para yok ortada.
  7. Q

Geçmiş olsun dostum her gün arayıp darlasaydın bunları boş bırakmaya gelmez.
  8. Q

Amazondan monitör almıştım adamlar ikiletmeden iadeyi kabul etti. Parayı da ertesi gün yatırdı.
  9. Q

Param güvende ile 5k lık klavye satmalı mıyım?

Başka sitelerde alışveriş yapmış mı ne iş yapıyor vs birkaç bilgi edin konuş güvenilirse satabilirsin.
  10. Q

Param güvende ile 5k lık klavye satmalı mıyım?

Şans artık arkadaşın profile bak referansı var mı başka sitelerde vs. araştır biraz güvenilir ise satarsın.
  11. Q

itopya başlıkları ne kadar çoğaldı :D
  12. Q

Yardım Şapka bulamıyorum yardım eder misiniz

Dostum kimse kafana göre şapka üretmez bulamazsında OSFA lardan alacaksın çirkin falan bir görüntü yok çok takılıyorsun belli ki bunlara kafaya takarsan erken yaşlanırsın.
  13. Q

Yardım Şapka bulamıyorum yardım eder misiniz

One size fit all uymuyor mu sana? Ayarlanabilir zaten onlar.
  14. Q

AMAZON TÜRKİYE SAÇMALIĞI

Dostum sabırlı olacaksın biraz aceleci davranıyorsun.
  15. Q

Yardım İtopya dan bir bilgisayar aldım ve çok pişmanım

İşlemci ile PSU çok olası. Evdeki voltaj dengesiz mi ona da bakmak lazım. İşlemci ile PSU yu söküp distribütörü kimse ona gönder servisle kontrol etsinler bir daha. Araya itopyayı hiç sokma kutusuyla beraber gönder distribütör ile kontak kur bir bakalım olmadı başka bir teknik servise parasıyla...
  16. Q

Yardım İnce hesap zam gecesi

Bugün gecede tek ürüne bazen 10k indirim gelebiliyor dediğim gibi fiyatlar oynak bilmeyenler avlanıyor böyle.
  17. Q

Yardım İtopya dan bir bilgisayar aldım ve çok pişmanım

Ürünlerin hepsi tek tek garantiye gitti mi? Serviste kontrol edildi mi?
  18. Q

İNCE Hesap dan pc alınır mı

Güvenilir. Bugün geceden çekersin bir kasa.
Geri