Arama sonuçları: *

1. sein.

Yardım 3 Yıl Boyunca Amazon Prime'ı Bedava Kullanmak

Dostum gerçekten garip konuşuyorsun benden alınmayan parayı ben adamlara nasıl vereceğim? anlat parasini odeyerek kullanayım bende bedava kullanma yönünde değilim zaten aynı şeyi savunuyoruz bana soyleniyorsun anlamıyorum varsa para vererek almanın bir yolu söyle alayım dostum meraklısı değilim...
  2. sein.

Anlamadım hocam yeni prime hesabı açarak mi yapınca düzeliyor 1722162780 Eger öyle ise biraz zor farkli kolay bir yol varsa en azindan daha işimize gelir yoksada öyle öderiz ben sadece yıllardır bu sorunu çözemediğim icin kullanıyordum
  3. sein.

yeni gördüm fakat neyden bahsediyorsun acaba? yazdiklarimi okumadın sanırım kartta para olan kart ile deniyorum gene para çekmiyor sorumlusu ben değilim kusura bakmayın 1722161755 asıl amazon hicbisey ile ilgilenmediği icin bu durumda bu olay 1 yıl öncesinde ben bu durumu amazona mail yoluyla...
  4. sein.

Bende öyle kullanıyorum herkeste olmuyor fakat sanırım ininal kartimda para yokken aciyordum oluyordu para yukleyince geride kesmiyordu bende araştırmıştım bu durumu amazona iletenler olmuş bazılarına çözüldüğü söylenmiş fakat diger kullanicilarda ayni garip 1720392975 Hani garip olan istesem...
  5. sein.

Yardım hesap.com.tr güvenilir mi ?

Bir yanit gelirse benide etiketlerseniz sevinirim
Geri