Arama sonuçları: *

1. shiedabro

ürün iadesi alınmaması

öyle bir mazeret yok hocam 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade almaları lazım
  2. shiedabro

Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

öyle bir sistemi 20kya nasıl sattın anlamadım ama öyle beğenmedim diye bir olay yok kurumsal bir firma değilsin kasada sorun cıkmadıysa bi sorun yoksa kafasına göre parasını isteyemez
  3. shiedabro

sonunda yeni pcye kavuştuk

sıfır topladım 35k
  4. shiedabro

eyvallah sağolasın hocam
  5. shiedabro

teşekkür ederimm
  6. shiedabro

eyvallah sağolasın iyileri sizlere nasip olsun
  7. shiedabro

hocam anakartı ramleri değişsem kurmuş kadar olurum ama şu anlık ihtiyacım yok bazı parçaları erkenden almıştım indirimde ondan dolayı ddr4 kurdum 1715219481 :D
  8. shiedabro

INTEL i5 13400F MSI RTX 4060Ti MSI PRO B760-P WIFI MSI MPG 100P AIRFLOW MSI MAG 750W +80 GOLD SAMSUNG 1 TB 990 PRO XPG SPECTRIX D41 8x2 16GB 3200 MHZ MSI MAG CORELIQUID C240 ARGB
  9. shiedabro

teşekkür ederim :D <3 1715212865 allah iyisini sana nasip etsin kardeşim
  10. shiedabro

eyvallah <3
  11. shiedabro

6 ayın sonunda kavuştum allah olmayanlara en iyisini versin Sistem özellikleri : INTEL i5 13400F MSI RTX 4060Ti MSI PRO B760-P WIFI MSI MPG 100P AIRFLOW MSI MAG 750W +80 GOLD SAMSUNG 1 TB 990 PRO XPG SPECTRIX D41 8x2 16GB 3200 MHZ MSI MAG CORELIQUID C240 ARGB
  12. shiedabro

Jilet gibi 0 yakın kesen makine önerisi ?

powertechlerin makineleri iyi alıyo kendim kullanıyorum 0a yakın alıyor vücut sakal farketmez
  13. shiedabro

10kya 3060 alınır mı?

arkadaş alcak sıfır 3060 işlemcisi ryzen 3 3100 darbogaz yapmaz falan diyo ne diyim buna 1705092185 arkadaşa sizin yanıtınızı gösterdim pcden anlamıyor dedi koparttı beni sanırım almasını söyleceğim dolandırılmak istiyor kendisi galiba
  14. shiedabro

10kya 3060 alınır mı?

3060 alınır mı 10kya dostlarr
  15. shiedabro

Slazenger benden izinsiz numaramı kullandı

btk üzerinde vodafone tt kargo falan var slazenger göremedim elektronik ortamdan şikayet iletemiyor muyum
  16. shiedabro

Slazenger benden izinsiz numaramı kullandı

Dostlar bi ara slazengerdan bi sms geldi birisi yanlıslıkla benim numaramı vermiş o şahıs hakkında smsler gelip duruyo, bu durumu slazengera belirttim kendileri 24 saat içinde bana dönüş yapacaklarını söylediler smsler gelmeye devam etti dönüş sağlamadılar, tekrar aradım aynı şeyi söylediler...
  17. shiedabro

Yardım Hepsiburada teslim etmediği siparişimi iptal etti (Sorun gönderen firmadanmış)

ben böyle bi saçmalık görmedim kafayı yersin :D
  18. shiedabro

Öğrenciler icin Vergi indirimi

ben hayatımda böyle saçma bişey görmedim cidden dicek çok şeyim varda demiyorum ah ah
  19. shiedabro

🔴 AKARYAKITINIZI ALIN! PAZARTESİ ZAM VAR!

Grönland'da bulunan 2 kişinin kavga etmesi Türkiyeyi etkiledi bu sebepten dolayı akaryakıt ve dolarda yükselme bekleniyor.
Top Bottom