arkadaş alcak sıfır 3060 işlemcisi ryzen 3 3100 darbogaz yapmaz falan diyo ne diyim bunaİkinci el ise Pahalı
arkadaşa sizin yanıtınızı gösterdim pcden anlamıyor dedi koparttı beni sanırım almasını söyleceğim dolandırılmak istiyor kendisi galibaAlınmaz hocam ne sıfır nede ikinci el olarak.
bir şey demene gerek yok benim çevremdede öyle ne zaman birine bilgisayarla ilgili almaması gerektiğini söylesem ya bilmiyon derler yada dediğimi yapmazlar ben neden alınmaması gerektiğini açıklıyorum alıp pişman olmak onun elinde diyorum sende hiç güzel vaktini harcama o paraya kendi sistemini satıp o paralarıda ekleyip hazır sistem almasıını tavsiye ederimarkadaş alcak sıfır 3060 işlemcisi ryzen 3 3100 darbogaz yapmaz falan diyo ne diyim buna
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşa sizin yanıtınızı gösterdim pcden anlamıyor dedi koparttı beni sanırım almasını söyleceğim dolandırılmak istiyor kendisi galiba
haklısınız hocam hem suçlu hem güçlülerbir şey demene gerek yok benim çevremdede öyle ne zaman birine bilgisayarla ilgili almaması gerektiğini söylesem ya bilmiyon derler yada dediğimi yapmazlar ben neden alınmaması gerektiğini açıklıyorum alıp pişman olmak onun elinde diyorum sende hiç güzel vaktini harcama o paraya kendi sistemini satıp o paralarıda ekleyip hazır sistem almasıını tavsiye ederim
4060 almaAlınmaz. Gel o paraya sana asus tuf rtx 3060 ti ya da asus dual rtx 4060 vereyim sıfır kutu fatura garanti var
Bırakın alsın 1 2 ay sonra dolandırıldığını anlararkadaş alcak sıfır 3060 işlemcisi ryzen 3 3100 darbogaz yapmaz falan diyo ne diyim buna
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşa sizin yanıtınızı gösterdim pcden anlamıyor dedi koparttı beni sanırım almasını söyleceğim dolandırılmak istiyor kendisi galiba