Arama sonuçları: *

1. S

Termos Seçmeme Yardım Edin Stanley Go Quick Flip 1.06L vs Thermos JOS-750

Açıkçası benim gözümde garantiyle ilgili bi durum yok dediğim gibi aylardır kullanıyorum arkadaş ise yıllarca kullandığını ve sorun yaşamadığını belirtmiş düzgün kullanımda eminim birçoğu üründen memnun kalırsın ama yine ve yine de illa olsun istiyorum diyorsan al geç stanleyi kankam fazlasını...
  2. S

Termos Seçmeme Yardım Edin Stanley Go Quick Flip 1.06L vs Thermos JOS-750

Eğer amacın marka murka göstermekse Stanley al TRde iphone ne ise termosta stanleye o gözle bakılıyor ama emin ol birçoğu termos gayet yeterince soğutuyor uzun süreler yolculuk yapıyorsan büyük bir termos alırsın kullanışına göre Aldığın termosun kullanışının da kolay olması işine yarar benim...
  3. S

Kendime bilgisayar masası bakıyorum

Bence arkadaşın attığı ürün güzel bakabilirsin tabii ki marangozdan fiyat almak için de sorabilirsin tek bir yere sorma çok farklı fiyatlar çıkarabiliyorlar belki varsa forumda marangoz olan yardımcı olmak isteyen arkadaş fiyat söyler veya aynı şehirde olan bir arkadaşa denk gelirsen marangoz...
  4. S

Kendime bilgisayar masası bakıyorum

Sıkıntı olan senin tavrın zaten konu açılması değil herkes sabah akşam forumda takılıp hangi konu açılmış hangi konu açılmamış buna bakmıyor birçok kişi birçok zaman aynı indirimleri paylaşabiliyorlar konusu açılınca konusu açıldı deniliyor kişiye zaten. Gereken tavır arkadaş görmediyse linki...
  5. S

Satıcı güvenilir midir?(telefon)

18 Eylülde teslim edildi bana sanırım 14 Eylül gibi sipariş vermişimdir. O fiyatlara da düşeceğini pek sanmıyorum yurt dışında zaten samsung iphonedan daha pahalı Bittibitiyor için güvenilir satıcı diyorlardı ben almadım ama güvenilir geliyor bana da. Android tarafında çok fazla cihaz var tercih...
  6. S

Ben de S24 Ultra kullanıyorum 256gb mor rengini 56.500'e samsungturkiyeden almıstım iphone olarak demedim Android tarafındaki diğer telefonlarla kıyasladın mı o mantıkla sordum. 1740839704 İthalatçı Garantili yazanlar Yurt dışı oluyor, Türkiye garantili yazanlar Yurtiçi garantili yazanlar yurt...
  7. S

256 GB modeli bu fiyata çok pahalı BittiBitiyor daha ucuz https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-s24-ultra-12-gb-256-gb-samsung-turkiye-garantili-47977817?magaza=bittibitiyor&renk=titanyum-siyah&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Renk sıkıntı olmaz dersen az daha...
  8. S

Yardım Yoldayım itopya’ya gidiyorum pazar açık mı acil yardım

Görmemişim kankam umarım aradığın şeyi bulabilirsin şimdiden hayırlı olsun.
  9. S

Yardım Yoldayım itopya’ya gidiyorum pazar açık mı acil yardım

Şahsen bilmiyorum ama Haritalar üzerinden bakabilirdin en azından fikir olabilirdi kankam
  10. S

defacto parfümde ne kadar kötü?

Bargello veya MAD markalarına bakabilirsin MAD trendyolda sürekli olarak indirimde oluyordu 2 al 1 öde veya 500 TL'ye 100 TL indirim gibi
  11. S

Erkek giyim marka önerisi

H&M, Massimo Dutti, Zara, Marks & Spencer, Zara, Ramsey, Mango gibi mağazalara bakabilirsin. Ramsey'e en son sitesinden girdiğimde gömleklerde indirim vardı genelde +1k fiyata sattıkları gömlekleri 600 TL'ye satıyorlardı. Tarzına uyarsa Antioch gibi bir marka da var sanırım türk markası pek...
  12. S

Erkek giyim marka önerisi

Daha çok ne tarz giyindiğine göre değişebilir
  13. S

Yardım Vatan Bilgisayar Apple USB-C 20W Çakma mı?

Eğer gerçekten bir şikayet olsaydı vatanın sitesinde de görülebilirdi bence veya şikayetvar sitesinde kötü yorum yaptığı halde yorumlarının silindiğini söyleyen insanlar da olabilirdi.
  14. S

Açılmış ürünlerinin olduğunu düşünüyorum.
  15. S

619 TL olan modelde 12 Pro Max'e kadar desteklediği yazıyor diğer 719 TL olan model daha yeni bir ürün olmalı. Bir de mağazaya gidip deneme imkanın varsa deneyebilirsin ki muhtemelen vardır ve test etmene izin vereceklerdir. Orijinalliğini de kontrol edebilirsin. Ek olarak vatanın böyle bir şey...
  16. S

Bütçe nedir kankam öğrenebilir miyim ve hangi telefonu kullanıyorsun
  17. S

Tebilon Güvenilir Midir

Bana göre de en hoş duranı Founders Edition. Ama ona da bazı kasalar yakışmıyor H9 Flow, H9 Elite gibi kasalarda çok hoş duruyor. Yurt dışından RTX 40 serisi FE alabilme ihtimalim var.
  18. S

Tebilon Güvenilir Midir

Red Devil hakkında yorum yapamam ama XFX PNY ve Colorful gibi markalardan daha sağlam bana göre. Yine de alabilseydim muhtemelen kendim de Asus tercih ederdim.
  19. S

Tebilon Güvenilir Midir

Eagle serisinde ısınma sorunu var evet ama Gaming ve Aorus serisi kaliteli ürünler oluyorlar. Anakart olarak F/P anakartlarda veya ülkemizde olmayan anakartlarda Top5'e oynayan 1-2 anakart modelleri de var diye biliyorum. (Kendim gigabyte kullanıcısıyım ürünleri bana göre gerçekten kaliteli ama...
  20. S

KLAVYE MOUSE SET ÖNERİSİ

Eğer bütçeni biraz daha zorlamak istersen alttaki mouseu seçebilirsin aralarındaki farkı pek fazla bilmiyorum ama M3 daha çok önerilen bir model https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-wireless-mouse
Geri