Satıcı güvenilir midir?(telefon)

pardon çıkabilirde ben satıcıyı teknosa sandım

256 GB modeli bu fiyata çok pahalı BittiBitiyor daha ucuz

Renk sıkıntı olmaz dersen az daha koyup 512 tercih edebilirsin

Ve tercihini neden S24 Ultradan yöne kullandın

Hocam yıllardır android tarafındayım ve iPhone'dan daha üstte görüyorum.Zaten aynı fiyat bandındaki iphonelardan daha üstün.Bütçede o kadar.O yüzden bunu tercih ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunu gördüm ama güvenemedim.Teknosadaki satıcı Trendyolda güvenli satıcı olarak gözüküyor.Aynı firmanın teknosada da satışı varmış.O yüzden tercih ettim.Peki alsam n11'de sıkıntı çıkar mı? Yurt dışı ürün vs. gönderirler mi?

Hocam yıllardır android tarafındayım ve iPhone'dan daha üstte görüyorum.Zaten aynı fiyat bandındaki iphonelardan daha üstün.Bütçede o kadar.O yüzden bunu tercih ettim.
Ben de S24 Ultra kullanıyorum 256gb mor rengini 56.500'e samsungturkiyeden almıstım iphone olarak demedim Android tarafındaki diğer telefonlarla kıyasladın mı o mantıkla sordum.

Hocam bunu gördüm ama güvenemedim.Teknosadaki satıcı Trendyolda güvenli satıcı olarak gözüküyor.Aynı firmanın teknosada da satışı varmış.O yüzden tercih ettim.Peki alsam n11'de sıkıntı çıkar mı? Yurt dışı ürün vs. gönderirler mi?
İthalatçı Garantili yazanlar Yurt dışı oluyor, Türkiye garantili yazanlar Yurtiçi garantili yazanlar yurt içi cihazları oluyor.
Bi sıkıntı çıkarsa trendyol gibi firmalar aracılığıyla iade edebilirsin.

Ben de S24 Ultra kullanıyorum 256gb mor rengini 56.500'e samsungturkiyeden almıstım iphone olarak demedim Android tarafındaki diğer telefonlarla kıyasladın mı o mantıkla sordum.
Hocam o fiyata ne zaman aldınız? Android tarafında samsung'tan başka telefona bakmıyorum hocam.Samsung modellerinde bitirme göre en iyisi s24u.O yüzden tercih ettim.O fiyatlara birdaha düşer mi acaba? Ve bittibitiyor adlı satıcıdan alsam sıkıntı çıkar mı?

bittibitiyor satıcısı iyidir. Zamanında honor 10 lite almıştım hala duruyor bi sıkntı çıkmaz yanı n11 de destek olur bi durumda

bittibitiyor satıcısı iyidir. Zamanında honor 10 lite almıştım hala duruyor bi sıkntı çıkmaz yanı n11 de destek olur bi durumda
Bir de dikkat ettim hocam.Satıcı bot yorum basmış. O yüzden de tedirgin oldum biraz.Yine de alsam mı diye düşünüyorum.

Hocam o fiyata ne zaman aldınız? Android tarafında samsung'tan başka telefona bakmıyorum hocam.Samsung modellerinde bitirme göre en iyisi s24u.O yüzden tercih ettim.O fiyatlara birdaha düşer mi acaba? Ve bittibitiyor adlı satıcıdan alsam sıkıntı çıkar mı?
18 Eylülde teslim edildi bana sanırım 14 Eylül gibi sipariş vermişimdir. O fiyatlara da düşeceğini pek sanmıyorum yurt dışında zaten samsung iphonedan daha pahalı
Bittibitiyor için güvenilir satıcı diyorlardı ben almadım ama güvenilir geliyor bana da.
Android tarafında çok fazla cihaz var tercih edilebilecek
Samsungun eksi yanları en başta kutu içeriğinden sadece kablo çıkıyor olması adaptör yok kulaklık kılıf hiçbir şey yok
45w destekliyor olması 5000mah bataryasının olması kamera olarak honor gibi markalardan dxomark sonuçlarına göre geride kalması, eski kamera lenslerini devam ettirmesi.
Samsungun benim gözümde şu an önde olmasının sebebi yapay zeka aracının güzel çalışıyor olması ama diğer yapay zekalar da bu konularda destekçi olur yeteri kadarıyla geri kalan iyi özelliği ekranı güzel parlaklık olarak az ama yansımasız ekran olayı gerçekten hoş bir de 7 yıl boyunca yazılım ve güvenlik desteği sunacağını söylemeleri güzel bir şey ve anına göre güzel fiyata denk geldiği için onu tercih etmiştim

Bir de dikkat ettim hocam.Satıcı bot yorum basmış. O yüzden de tedirgin oldum biraz.Yine de alsam mı diye düşünüyorum.
bot yorumu nerden anladın kral
bu satcı eski baya

s23u yd al 30kya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,455
Üyeler
184,164
Son üye