Hayır, bundan önceki telefonum da server kayıtli S23 ultraydı 2023 temmuzda almıştım. 2 sene boyunca tüm güncellemeleri aldım. İçine su kaçmasa taş gibi telefondu vallahi.peki güncelleme olayında yaptığımızda bir sıkıntı çıkıyor mu
Hayır, bundan önceki telefonum da server kayıtli S23 ultraydı 2023 temmuzda almıştım. 2 sene boyunca tüm güncellemeleri aldım. İçine su kaçmasa taş gibi telefondu vallahi.peki güncelleme olayında yaptığımızda bir sıkıntı çıkıyor mu
Tabii ki S24U, Fiyat farkı bu kadar saçma olmasaydı belki S25U tercih edebilirdim ama o da zor bir ihtimal Samsung delisi değilseniz Honor Magic 7 Pro önerebilirim. Samsung çok eksik kaldı bazı özelliklerde yenilik yapmıyor senelerdir 45W kablolu, 25W kablosuz kutu içeriğinde sadece kablo var adaptör yok max 2600nit görüyor diğer markaların 20 binlik telefonları bile 5000 nitlere ulaşabiliyor, renk derinliğinde diğer markaların ucuz ürünleri bile 10bit 12bit kullanırken samsung halen 8bitten devam ediyor yani diğer markalara göre samsung bazı özelliklerde geri kalıyor. Sadece tasarımı ve arayüzünü seviyorum S24U kullanıyorum ben gayet memnunum ama daha üst bir model isteseydim kesinlikle S25U değil Honor Magic 7 Proyu denemek isterdim. Belki Vivo X200 Pro ama fiyat farkından dolayı Honor Maic 7 Pro kesinlikle daha tercih edilebilir bir ürün 55 bin TL nerede 60 65 70 80 bin TL nerede25u ile 24u arasındaki fiyat farkına bakınca hangisini almak mantıklı beyler?
Hocam siz diyince baktım özellikleri etkiledi ama tasarım konusunda içime sinmedi. Xiaomi modellerinde de bu tarz kamera yapısı var pek göze hoş gelmiyor. Geçti kamerayı gördüğümüz de yok telefonu önünden kullanıyoruz ama yine de s24u daha gözüme hoş geldi. Neyse seçenekler arasına alalım. Bilgi için teşekkür ederim.Tabii ki S24U, Fiyat farkı bu kadar saçma olmasaydı belki S25U tercih edebilirdim ama o da zor bir ihtimal Samsung delisi değilseniz Honor Magic 7 Pro önerebilirim. Samsung çok eksik kaldı bazı özelliklerde yenilik yapmıyor senelerdir 45W kablolu, 25W kablosuz kutu içeriğinde sadece kablo var adaptör yok max 2600nit görüyor diğer markaların 20 binlik telefonları bile 5000 nitlere ulaşabiliyor, renk derinliğinde diğer markaların ucuz ürünleri bile 10bit 12bit kullanırken samsung halen 8bitten devam ediyor yani diğer markalara göre samsung bazı özelliklerde geri kalıyor. Sadece tasarımı ve arayüzünü seviyorum S24U kullanıyorum ben gayet memnunum ama daha üst bir model isteseydim kesinlikle S25U değil Honor Magic 7 Proyu denemek isterdim. Belki Vivo X200 Pro ama fiyat farkından dolayı Honor Maic 7 Pro kesinlikle daha tercih edilebilir bir ürün 55 bin TL nerede 60 65 70 80 bin TL nerede