Arama sonuçları: *

1. thaelien

Televizyon Önerisi Ucuz Yollu

knk bende biliyorumda bütçe bu kadar yapçak bişey yok 1684713970 zaten amazondan alacağım garanti süresince bir sorun olacağını sanmıyorum beğenmezsekte geri yollarız en kötü en ucuzunu alayım ben en iyisi
  2. thaelien

Televizyon Önerisi Ucuz Yollu

Arkadaşlar tv alacağım.Bütçem baya kısıtlı gönlümde geçen daha fazlada para vermemek için axen marka olan ama sizce daha fazla verip diğer ikisinden birini almaya gerek var mı ? axen woon onvo
  3. thaelien

Eksik Ürün Sanırım Dolandırıldım

teşekkür ederim allah kimseye göstermesin pohtan bir durum
  4. thaelien

Zor bela para iadesi aldım
  5. thaelien

inşallah bekliyorz :(
  6. thaelien

müşteri hizmetlerine yazdım bot konu açtı işte sonrada aradım aramanıza gerek yoktu zaten kayıt açtık falan dediler 3 gün bekleyin dediler 1658255078 yazdım zaten hocam fikir almak için 1658255096 bi tarafımızıa giricek gibi hissediyorum 1658255112 İnşallah öyledir ama diğer yorumları görünce...
  7. thaelien

Kardeşim için çanta(gelmeyen ürün),annemde yemekle ilgili dandik plastik bişey aldı.(gelen)
  8. thaelien

Arkadaşlar aynı satıcıdan iki ürün aldım.Biri 17 tl biri 65 tl civarı.Sitede de 2 ürün 1 teslimat yazıyordu.Yani tek kargo.Bugün kargo elime geldi içinde sadece 15 tl'lik ürün çıktı.Talep açtık vs.Adama şimdi soru yazdım site üzerinden satıcıya eksik çıktı vs.Cevap şu şekilde: konrol yapılsın...
  9. thaelien

Prime Day Fırsatçılığı

Amazondan bunu görmek üzdü :(
  10. thaelien

Gi̇tti̇gi̇di̇yor Kapanıyor

maga be 2014 2015 te baya kullanmıştım.Hoşçakal bro
  11. thaelien

Evden Kargo Aldırma Ücreti Ne Kadar ?

mng ile çalışıyor 1654685432 Bende baktım ama normal kargo gibi oluyor yani kampanya kodu girebilecek yer yok gibi 1654685949 Önceden açılmış bir konuyu gördüm.Ekstra ücret çıkmıyormuş sanırım.Ben şimdi mng kargoya mesaj yazıcam bakalım belli olur.
  12. thaelien

Hocam peki bu şey içinde geçerli mi ben bir site üzerinden sattım ürünü yani kampanya kodum var.Yine işe yarar mı
  13. thaelien

Arkadaşlar ufak bi paket var bugün kargoya vermem lazım.Fakat bazı sebeplerden dolayı kargoya gidemiyorum.Kargo firması mng.Acaba kurye çağırsam ücreti ne kadar olur ? Ücretli midir? Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.Sitelerinde hiçbir şey yazmıyor çünkü.
  14. thaelien

🔥 Hayırlı Olsun (!) - Ekmek fiyatı en az 5 ₺ oluyor !

Yeme kardeşim yeme eskiden ekmek mi vardı ? Soruyorum söyle.Eskien giderdik bayıra güzel ot bulursak yerdik karnımız doyardı.Bide yağmur yağdımı su içerdik oh ne güzel olurdu.Sende öyle yap önemli olan vatan davası.
  15. thaelien

Ürün Satışı Yardım Dolandırılır mıyım

işte bende ondan korkuyorum hesapta başka parada var öyle bir şey yaparsa her türlü alır
  16. thaelien

öyle yapıcam hocam ya o işlere girmek istemiyorum alırsa alır param güvende ile
  17. thaelien

doğru söyliyeyim onu arkadaşa 1650656050 bilmiyorum işte sonradan bişey olur mu diye dedim
  18. thaelien

Sahibinden de bir ürün satıyorum adam bana wp'den dedi sen kargoya gidince parayı atıcam sende ürünü kargolarsın diye söyledi.Dolandırma durumu nedir kabul edeyim mi ?
  19. thaelien

🔥İndirim Ugreen Type-C 3.5mm Kulaklık ve Şarj Dönüştürücü 49'TL

Ugreen'nin şu zamana kadar bir çok ürününü kullandım.Kalitesiz ürünü yok diyebilirim rahatlıkla.Çok iyi bir marka
  20. thaelien

Yardım Aliexpress KES ONU! Kampanyası Yardımlaşma

Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin! %99 indirim mi! https://a.aliexpress.com/_mNirRaI
Top Bottom