Neler Yeni

Eksik Ürün Sanırım Dolandırıldım

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Arkadaşlar aynı satıcıdan iki ürün aldım.Biri 17 tl biri 65 tl civarı.Sitede de 2 ürün 1 teslimat yazıyordu.Yani tek kargo.Bugün kargo elime geldi içinde sadece 15 tl'lik ürün çıktı.Talep açtık vs.Adama şimdi soru yazdım site üzerinden satıcıya eksik çıktı vs.Cevap şu şekilde: konrol yapılsın eksik belli olur.Böyle bir cevap attı.Bende gelmeyen ürün nasıl kontrol edilcek dedim.Yine aynı cevabı yazdı.Huyum kurusun her ürün yorumlarına bakarım bunda bakmayacağım tuttu.Mağaza yorumlarına bir girdim şimdi farklı ürün göndermiş eksik göndermiş bir sürü yorum var.Yani bir sürü madur var.Ben hiç ümitli değilim sizce ne olur.Site ismi vermiyorum bir sıkıntı çıkmasın ama tahmin edersiniz az çok tr'deki 1.numaralı site

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar aynı satıcıdan iki ürün aldım.Biri 17 TL biri 65 TL civarı.Sitede de 2 ürün 1 teslimat yazıyordu.Yani tek kargo.Bugün kargo elime geldi içinde sadece 15 TL'lik ürün çıktı.Talep açtık vs.Adama şimdi soru yazdım site üzerinden satıcıya eksik çıktı vs.Cevap şu şekilde: konrol yapılsın eksik belli olur.Böyle bir cevap attı.Bende gelmeyen ürün nasıl kontrol edilcek dedim.Yine aynı cevabı yazdı.Huyum kurusun her ürün yorumlarına bakarım bunda bakmayacağım tuttu.Mağaza yorumlarına bir girdim şimdi farklı ürün göndermiş eksik göndermiş bir sürü yorum var.Yani bir sürü madur var.Ben hiç ümitli değilim sizce ne olur.Site ismi vermiyorum bir sıkıntı çıkmasın ama tahmin edersiniz az çok tr'deki 1.numaralı site
Ürün nedir?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

WhoCares

80+ Gold
ürün kontrol edilsin demesi paket açılınca iade almiyorlar dikkat et kargocunun yanında açman lazım :kekw:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar aynı satıcıdan iki ürün aldım.Biri 17 TL biri 65 TL civarı.Sitede de 2 ürün 1 teslimat yazıyordu.Yani tek kargo.Bugün kargo elime geldi içinde sadece 15 TL'lik ürün çıktı.Talep açtık vs.Adama şimdi soru yazdım site üzerinden satıcıya eksik çıktı vs.Cevap şu şekilde: konrol yapılsın eksik belli olur.Böyle bir cevap attı.Bende gelmeyen ürün nasıl kontrol edilcek dedim.Yine aynı cevabı yazdı.Huyum kurusun her ürün yorumlarına bakarım bunda bakmayacağım tuttu.Mağaza yorumlarına bir girdim şimdi farklı ürün göndermiş eksik göndermiş bir sürü yorum var.Yani bir sürü madur var.Ben hiç ümitli değilim sizce ne olur.Site ismi vermiyorum bir sıkıntı çıkmasın ama tahmin edersiniz az çok tr'deki 1.numaralı site
hocam trendyolsa desteğe yazın

Davidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Davut Kuh
adamın verdiği cevabın açıklaması sanırım şöyle bir şey: "Depodaki ve elimizdeki ürünler kontrol edilsin sayımı yapılsın. Eğer olması gerekenden bir fazla çıkarsa demek ki elimizde fazladan ürün var ve sana eksik ürün yollanmış demek oluyor" anladığım kadarıyla böyle bir şey

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam trendyolsa desteğe yazın
müşteri hizmetlerine yazdım bot konu açtı işte sonrada aradım aramanıza gerek yoktu zaten kayıt açtık falan dediler 3 gün bekleyin dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam müşteri hizmetlerine yazsana.
yazdım zaten hocam fikir almak için

ürün kontrol edilsin demesi paket açılınca iade almiyorlar dikkat et kargocunun yanında açman lazım :kekw:
bi tarafımızıa giricek gibi hissediyorum

adamın verdiği cevabın açıklaması sanırım şöyle bir şey: "Depodaki ve elimizdeki ürünler kontrol edilsin sayımı yapılsın. Eğer olması gerekenden bir fazla çıkarsa demek ki elimizde fazladan ürün var ve sana eksik ürün yollanmış demek oluyor" anladığım kadarıyla böyle bir şey
İnşallah öyledir ama diğer yorumları görünce korktum

WhoCares

80+ Gold
sıkıntı olmaz para iadeni alirsin satıcıyada uyarı mı çekiyolar cezamı çekiyolardı öyle bişi olmuştu benimde başıam geldi ürünü iade etmedim üstüne ürünü yiyorum diye mesaj attım satıcıya sitede para iadesi yaptı :kekw::kekw::kekw:

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
sıkıntı olmaz para iadeni alirsin satıcıyada uyarı mı çekiyolar cezamı çekiyolardı öyle bişi olmuştu benimde başıam geldi ürünü iade etmedim üstüne ürünü yiyorum diye mesaj attım satıcıya sitede para iadesi yaptı :kekw::kekw::kekw:
inşallah bekliyorz :(

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
sonuç ne oldu hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç