Arama sonuçları: *

1. T

❌İndirim Bitti! 13400F + 4060 SİSTEM 16999 TL

Hocam sen her çıkan sistemi alıyosun gibime geliyor. Napıyosun bu sistemleri :D Hayırlı olsun bu arada.
  2. T

Stok bitti bu arada
  3. T

Hayırlı olsun. Güzel günlerde güle güle kullanın :)
  4. T

Vatan bilgisayar 1 hafta oldu kargolamadı.

Çok iyi sistem hayırlı olsun tahminimce haftaya elinize ulaşır
  5. T

Vatan bilgisayar 1 hafta oldu kargolamadı.

4060ti & 7500f sistemini mi almıştınız hocam siz?
  6. T

Gaming.gen.tr rezilliği

:)
  7. T

Gaming.gen.tr rezilliği

Boşver anlamıyor ne desen kabul etmiyor. Onun gözünde sen yüzsüz, utanmaz bir insansın ve gaming gen için çalışıyosun. Neyse ben konudan çıkıyorum kendi kendine söylensin buralarda.
  8. T

Gaming.gen.tr rezilliği

Belli ki yaşı küçük. Nasıl konuşulur ve nasıl saygılı olunur pek bilmiyor sanırım. Yaşı büyüdükçe öğrenir umarım yoksa durum vahim :)
  9. T

Gaming.gen.tr rezilliği

Evet her forumda gördüm hadi ürünü yollayıp iade alamasa sonra gelip böyle her yere yazsa tamam diycem. İade de almış.
  10. T

Gaming.gen.tr rezilliği

Yaptığım işe saygı duy hadsiz! Sabah akşam demeden insan sağlığıyla uğraşıyoruz. Ağzının ayarını bil lafını bil. Mesleğimi kutsal sayarım. Laf etme!
  11. T

Gaming.gen.tr rezilliği

aynen kanka doğru söylüyosun. Haklısın. İyi forumlar.
  12. T

Gaming.gen.tr rezilliği

Benden öğreneceksin demiyorum. Saygılı olman gerektiğini söylüyorum. İnsanlara sebepsiz yere hakaret etmek saygısızlıktır çünkü. İyi forumlar daha cevap yazmayacağım belli ki yaşınız küçük. 1696441921 Kütahya/Altıntaş ilçesinde Aile sağlığı merkezinde hemşirelik yapıyorum kardeşim...
  13. T

Gaming.gen.tr rezilliği

ağzımdan bir hakeret çıkmış mı? Sadece yukarıda biraz sinirlenip ağzımı bozdurma demişim. Ne edebi ne adabı? Ben firma elemanı da değilim.
  14. T

Gaming.gen.tr rezilliği

herkese saldırma. İsteyen istediği konuya cevap verir. Foruma konu açtıktan sonra o konu herkesindir. Ne hakla insanlara yüzsüz, utanmaz demeye getiriyosun sen ya. Saygı biraz. Hiç kimse sana gelip burda hakaret etmiyor. Sadece eleştirme hakkını kullanıyor insanlar kimseye hakaret edemezsin. Ne...
  15. T

Gaming.gen.tr rezilliği

almayı reddetmemişler güzel kardeşim demişler ki servise gidicek sonra iade alınacak. Servise gitmiş ve iade alınmış.
  16. T

Gaming.gen.tr rezilliği

Almış zaten?
  17. T

Gaming.gen.tr rezilliği

Kardeşim olay şöyle olsa anlarım. Ürünü yollarsın, ürün servise gider ve iade kabul etmeyip sana geri yollasalar haklısın hiçbir şey demiyorum bu konuda. Sen, ürünü iade için kargoya verir vermez bütün her yerde bu firma rezildir şöyledir böyledir diye konu açtın. Ortada fol yok yumurta yok...
  18. T

Gaming.gen.tr rezilliği

ya kardeşim bak bana da aynı şeyi yapıyosun ağzımı bozdurma benim. Geçen hafta monitör aldım, açtım, beğenmedim, kutuladım geri aideye yolladım. Önce servise gitti sonra iade aldılar. Neyini savunucam sana firmanın? Sen daha ortada fol yok yumurta yok direkt iade almadılar diye çığırtkanlık...
  19. T

Gaming.gen.tr rezilliği

Hangi ürün olursa olsun direkt iade kabul etmezler çalışabilirliğini teknik servis kontrol edip öyle iade alırlar ki sizin olayda da öyle olmuş. Bütün forumlara bu kadar yazmasanız da iade kabul ederlerdi. Ben de monitörümün kutusunu açtım beğenmediğim iade olarak geri yolladım ve teknik servis...
  20. T

Gaming.gen.tr rezilliği

Umarım sizin sorununuz da bir an önce çözülür.
Top Bottom