Neler Yeni

Gaming.gen.tr rezilliği

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ellsy

80+ Bronze
Kardeşim senin anlama sıkıntınmı var ilk başta almayı reddediler konularda rezilliklerini açınca tamam alalım dedler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen pc hocası forumdaki mod değilmisin gaming gen firmasıyla yakınlığı olan hangi yüzle utanmadan benim forumumdaki konuya yazabiliyorsun
Patladim QKWKOKSOSKEOKFOWKFOEKROEKFOEK
Başka forumda yazı yazmamız yasakmış ohaaa

Livaković

80+ Silver
Benden öğreneceksin demiyorum. Saygılı olman gerektiğini söylüyorum. İnsanlara sebepsiz yere hakaret etmek saygısızlıktır çünkü. İyi forumlar daha cevap yazmayacağım belli ki yaşınız küçük.

Kütahya/Altıntaş ilçesinde Aile sağlığı merkezinde hemşirelik yapıyorum kardeşim. Gaming.gen.tr firmasıyla da bir iş bağım yok.
Yaşı küçük dediğin adam 18 yaşında şirket toplantılarına gidiyordu sen ne anlatıyorsun dostum benim kaç tane tanıdığım avukat vardır babamın ve kendimin saygı edebi senin gibi firmanın iki iadesini aldı diye diğer insaların sorunlarını yok sayarak gözünü köreltmiş bir insandan saygıyı edebi öğrenecek değilim ayrıca senin gibi bir kişiliklede muhattap olmak dahi istemiyorum konudan çok memnun değilsen başka konuları okuyabilirsin ama bu konuda gaminggenin yaptığı ayıpları yok etmeye çalışamazsın müsade etmem.

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
Sen iyi müşteri oyalarsın gaming gene başvuru at seni işe alırlar harbi diyorum bu konu sen ve senin gibiler kudursun diye yıllar boyunca kalacak inan bana sırf senin gibiler için insanlar mağdur olmasın diye bu konu var olacak ve bu firmayla sıkıntı yaşayan herkese bu konudan deste vericem.
aynen kanka doğru söylüyosun. Haklısın. İyi forumlar.

Livaković

80+ Silver
Uygunsuz davranış
aynen kanka doğru söylüyosun. Haklısın. İyi forumlar.
Hadi şimdi ikile hemşireymiş narkoz etkisiyle beyinde gerileme oldu herhalde allah bol şifalar versin.

Patladim QKWKOKSOSKEOKFOWKFOEKROEKFOEK
Başka forumda yazı yazmamız yasakmış ohaaa
13 yaşında ergenin tekisin la 🤣 sana konuya yazamazsın demedim hangi yüzle yazıyorsun dedim ama senin gibi küçük çocuğada laf anlatılmaz anana babana yazık.

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
Hadi şimdi ikile hemşireymiş narkoz etkisiyle beyinde gerileme oldu herhalde allah bol şifalar versin.
Yaptığım işe saygı duy hadsiz! Sabah akşam demeden insan sağlığıyla uğraşıyoruz. Ağzının ayarını bil lafını bil. Mesleğimi kutsal sayarım. Laf etme!

Ellsy

80+ Bronze
@tnccahmt bizim forumda da konu açtı biz barindirmadik boş konuydu onun acısını yaşıyor

Ellsy

80+ Bronze

13 yaşında ergenin tekisin la 🤣 sana konuya yazamazsın demedim hangi yüzle yazıyorsun dedim ama senin gibi küçük çocuğada laf anlatılmaz anana babana yazık.
PAUSNEIRJOSJDOWNDEINFIWNROJROEJEOSNFIEJFOJEIFJ
Kanka ben şimdi para verdim 2.el urun geldi firmaya gönderdim sonuç olumlu çıktı iade alicaklar ama GAMİNG GEN REZILLIGI

Ellsy

80+ Bronze

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
@tnccahmt bizim forumda da konu açtı biz barindirmadik boş konuydu onun acısını yaşıyor
Evet her forumda gördüm hadi ürünü yollayıp iade alamasa sonra gelip böyle her yere yazsa tamam diycem. İade de almış.

Livaković

80+ Silver
PAUSNEIRJOSJDOWNDEINFIWNROJROEJEOSNFIEJFOJEIFJ
Kanka ben şimdi para verdim 2.el urun geldi firmaya gönderdim sonuç olumlu çıktı iade alicaklar ama GAMİNG GEN REZILLIGI
üstteki sözde hemşire arkadaşa bir gözük sana bi hap yazsın harbi diyorum senin kafa gitmiş 🤣

Ellsy

80+ Bronze
üstteki sözde hemşire arkadaşa bir gözük sana bi hap yazsın harbi diyorum senin kafa gitmiş 🤣
Tmm kanka ya ben sana gönderince 360mm soğutucu raat ol

Evet her forumda gördüm hadi ürünü yollayıp iade alamasa sonra gelip böyle her yere yazsa tamam diycem. İade de almış.
Salla knk bu bizim forumda barinamadi buraya atlamış

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,551
Üyeler
167,330
Son üye
gursu98