Neler Yeni

Gaming.gen.tr rezilliği

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ellsy

80+ Bronze
Madem çok dürüst haklının yanında konuyu açsın söyle ismail abine son gelişmemi aktarayım sonra konuya kilit vursun ama bunu yapamıyorsa o işte bir iş vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaming genle gizli irtibat hattımı kurdunuz yokda 🤣🤣 sponsoru değilsen bunun net olacağı garantisini nereden veriyorsun bana bunu söylesene allah aşkına dostum bana bunu söyle

Hocam firma ile sponsorlukları olduğu için eğer firma hakkında kötü yorum yaparsanız hemen saldırmaya başlıyorlar arkadaş malum sponsorluktan üç beş kuruş kazanıyor gariban lise harçlığını böyle çıkarıyor 🤣🤣
Akıl tutulması yaşıyorsun galiba hiçbir firma ile anlaşmam yok hadi pch nin oldu varsayalım bana giren çıkan birsey yok ben çalışanım

Livaković

80+ Silver
Öyle olsun bakalım inşallah yaptıkları yanlıştan dönerler
Dikkat edin hocam satarke direkt servissiz 14 gün içerisinde her koşulda destek oluyorlar sözde aldıktan sonra hepsi ayrı konuşuyorlar biri servis der öbürü iade der en kısa sürede iadeni alırsın umarım

Paramı versinler yeter uzatmanın anlamı yok
Kendisi firmanın sponsoru hocam söyleyin kendisine hemen iade aldırtır 🤣

Akıl tutulması yaşıyorsun galiba hiçbir firma ile anlaşmam yok hadi pch nin oldu varsayalım bana giren çıkan birsey yok ben çalışanım
Ne zaman susucaksın o motorun soğuyacak ozaman bende konuya mesaj yazmayı bırakıp son mesajımı atıp bitireceğim

Ellsy

80+ Bronze
Dikkat edin hocam satarke direkt servissiz 14 gün içerisinde her koşulda destek oluyorlar sözde aldıktan sonra hepsi ayrı konuşuyorlar biri servis der öbürü iade der en kısa sürede iadeni alırsın umarım

Kendisi firmanın sponsoru hocam söyleyin kendisine hemen iade aldırtır 🤣

Ne zaman susucaksın o motorun soğuyacak ozaman bende konuya mesaj yazmayı bırakıp son mesajımı atıp bitireceğim
Kanka hala sponsor diyorsun hayır anlamadım bu zeka ile nasıl bilgisayar kullanıyorsun 512mb ekran kartı gibisin

Ellsy

80+ Bronze
Öyle olsun bakalım inşallah yaptıkları yanlıştan dönerler
Dönerler kanka ben sorun yaşamıyorum yaşadığım zamanda çözülüyor bir kere mouse da aynı şey başıma geldi param parça geldi mouse 3 günde aynı mouse tekrar elimdeydi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,228
İsim
.
Dönerler kanka ben sorun yaşamıyorum yaşadığım zamanda çözülüyor bir kere mouse da aynı şey başıma geldi param parça geldi mouse 3 günde aynı mouse tekrar elimdeydi
Doğrudur abartmanın bir anlamı yok aldıkları gibi paramı geri versinler konu kapansın.
Yapacak hiçbirşey yok bu saatten sonra .

Livaković

80+ Silver
Doğrudur abartmanın bir anlamı yok aldıkları gibi paramı geri versinler konu kapansın.
Yapacak hiçbirşey yok bu saatten sonra .
Hocam inşallah sizde bu firmadan kurtulursunuz

🤣🤣 senin hemşire narkozu iyice içki gibi kafaya dikmeye başladı herhalde donanım arşivde rezil oldu şimdi modartda rezil olmak istiyor

Ekler

• Screenshot_20231004_220219_Chrome.jpg
    Screenshot_20231004_220219_Chrome.jpg
    651.2 KB · Hit: 51

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,497
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konu sadece kavgaya döndüğü için kilitlenmiştir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,719
Üyeler
165,878
Son üye
miracavci
Top Bottom