Neler Yeni

Gaming.gen.tr rezilliği

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
dostlarım zaten forumlarda hep kötü yorumlar olur çünkü sorun kişiler gidip gaming gen tr iyi diye forum açmaz böyle forumlar yüzünden siteyi kötülemeyin memnun olan kişi sayısı çok fazla

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
.
Çünlü ciddiyim bana karşı kullanabileceğin tek cümle yok tüm cevapların tükendi bence sen bu konudan çık çünkü harbi diyorum bak istediğine ulaşamayacaksın bu konu aylar yıllar herzaman kalacak bunu engelleyemeyeceksin canım kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aman şimdi üstteki arkadaş şimdi sizede laf atar aman @sahuraka hadi bunada de olayı abarttıyorsum boş konu diye millet yalanmı söylüyor?

Aramızda gaming gen sponsorluk almış arkadaş var hocam 🤣🤣 sözde gamin ge mükkemmel bir tüketici olarak biz kötüyüz
Amacim engellemek değil paylaş işin çözülsün ama çözülmüş olan şeyi niye devam ettiriyorsun ki?

Knk gaming gen bile yazamıyorsun nasıl geçtin ortaokulu?
Alıntıyı görüntüle

Şunun haline bakın krallar kasaya oturmadı bile vida yerleri kasayla denk gelmedi feleği şaşmış

dostlarım zaten forumlarda hep kötü yorumlar olur çünkü sorun kişiler gidip gaming gen tr iyi diye forum açmaz böyle forumlar yüzünden siteyi kötülemeyin memnun olan kişi sayısı çok fazla
Oku
Alıntıyı görüntüle

Şunun haline bakın krallar kasaya oturmadı bile vida yerleri kasayla denk gelmedi feleği şaşmış

Ellsy

80+ Bronze

Livaković

80+ Silver
Amacim engellemek değil paylaş işin çözülsün ama çözülmüş olan şeyi niye devam ettiriyorsun ki?

Kardeşim o hemşire olduğunu idda eden adam ben son gelişmeyi yazdım yok abartıyorsun bilmem ne dediği için ben konuyu uzattım yoksa uzatılcak bir durum yok video kalacak konu kalacak bu firma ile sorun yaşayan adam bu konuya gelecek yazacak yardımcı olacağız senin niyetin ve sana karşı olan kinim pch forumda konumu kilitleyip ordaki insanların gelişmeyi öğrenemesini engellemek ve karsindaki adamın kac yas senden buyuk olmasına rağmen laf söylemen bana adam gibi soru sorana bende adam gibi cevap veriyorum sorunumun çözülmesini istiyorsan pch forumda konunun kilidini aç gelişmeyi aktarayım sonra istersen ömür boyu kilit vur 🙂

Alıntıyı görüntüle

Oku
Konu gaming gen olunca hiç şaşırmıyorum 🙂🤣

Ellsy

80+ Bronze
Kardeşim o hemşire olduğunu idda eden adam ben son gelişmeyi yazdım yok abartıyorsun bilmem ne dediği için ben konuyu uzattım yoksa uzatılcak bir durum yok video kalacak konu kalacak bu firma ile sorun yaşayan adam bu konuya gelecek yazacak yardımcı olacağız senin niyetin ve sana karşı olan kinim pch forumda konumu kilitleyip ordaki insanların gelişmeyi öğrenemesini engellemek ve karsindaki adamın kac yas senden buyuk olmasına rağmen laf söylemen bana adam gibi soru sorana bende adam gibi cevap veriyorum sorunumun çözülmesini istiyorsan pch forumda konunun kilidini aç gelişmeyi aktarayım sonra istersen ömür boyu kilit vur 🙂
Konuyu ben değil İsmail abi kapattı okursan ilettiginide yazdı sana

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
.
Tmm knk gönder direk iade olur yada yenisini gönderirler merak etme
Alıntıyı görüntüle
Mesele iade veya değişim yapmaları değil bunu böyle göndermeleri anlatabildimmi kral

Livaković

80+ Silver
Sponsoru olan bir adamdın ilettiğinide dinlemem
Madem çok dürüst haklının yanında konuyu açsın söyle ismail abine son gelişmemi aktarayım sonra konuya kilit vursun ama bunu yapamıyorsa o işte bir iş vardır

Tmm knk gönder direk iade olur yada yenisini gönderirler merak etme
Gaming genle gizli irtibat hattımı kurdunuz yokda 🤣🤣 sponsoru değilsen bunun net olacağı garantisini nereden veriyorsun bana bunu söylesene allah aşkına dostum bana bunu söyle

Alıntıyı görüntüle
Mesele iade veya değişim yapmaları değil bunu böyle göndermeleri anlatabildimmi kral
Hocam firma ile sponsorlukları olduğu için eğer firma hakkında kötü yorum yaparsanız hemen saldırmaya başlıyorlar arkadaş malum sponsorluktan üç beş kuruş kazanıyor gariban lise harçlığını böyle çıkarıyor 🤣🤣

Stayy

80+
Gaming.gen.tr'den Logitech G432 kulaklık aldım garanti sorgulattığımda yazdığınız şey hatalı gibi bir mesaj alıyorum hem kendi sorgulama sisteminde hem logitechin sorgulama sitesinde aynı hatayı aldım aradım söyledim garanti gözükmüyor dedim ürünün neredeki kodu girdiğimi sordu bende kutunun üzerinde olan kodu girdim dedim yerini tarif etti felan aynı şey zaten bariz belli kod ben buradayım diyor sonra daha bugün yeni aldığınız için gözükmüyor olabilir dediler tamam dedim kapattım. Valla şu an bir sıkıntı yok kullanıyorum ama sıkıntı çıkarsa ürünü aldığım tarih belli sundukları garanti anlaşması belli sorunu düzeltecekler ben anlamam. Tekrar sorgulama yapmadım bu arada düzelmiş olabilir.

Ellsy

80+ Bronze

Livaković

80+ Silver
Gaming.gen.tr'den Logitech G432 kulaklık aldım garanti sorgulattığımda yazdığınız şey hatalı gibi bir mesaj alıyorum hem kendi sorgulama sisteminde hem logitechin sorgulama sitesinde aynı hatayı aldım aradım söyledim garanti gözükmüyor dedim ürünü daha bugün yeni aldığınız için gözükmüyor olabilir dediler tamam dedim kapattım. Valla şu an bir sıkıntı yok kullanıyorum ama sıkıntı çıkarsa ürünü aldığım tarih belli sundukları garanti anlaşması belli sorunu düzeltecekler ben anlamam. Tekrar sorgulama yapmadım bu arada düzelmiş olabilir.
Yeni alınan ürünün seri numarasından arattığında logitechden çıkar hocam ortada gene birseyler var.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
.
Madem çok dürüst haklının yanında konuyu açsın söyle ismail abine son gelişmemi aktarayım sonra konuya kilit vursun ama bunu yapamıyorsa o işte bir iş vardır

Gaming genle gizli irtibat hattımı kurdunuz yokda 🤣🤣 sponsoru değilsen bunun net olacağı garantisini nereden veriyorsun bana bunu söylesene allah aşkına dostum bana bunu söyle

Hocam firma ile sponsorlukları olduğu için eğer firma hakkında kötü yorum yaparsanız hemen saldırmaya başlıyorlar arkadaş malum sponsorluktan üç beş kuruş kazanıyor gariban lise harçlığını böyle çıkarıyor 🤣🤣
Değişim yapmaları veya iade almaları onları iyi yapmaz kral.
Bana bu ürünü böyle gönderemezsin feleği şaşmış PSU nun.
Bana adam gibi ürün gönder yeter

Livaković

80+ Silver
Knk gozden kaçan herzaman olur nerdeyse kurumsal sayılabilecek vatandan 3 defa 2.el m2 geldi bana
Gözden kaçan olurmuş parayı alırken milisaniyeler içerisinde hemen fazla veya tam çekmeyi biliyorlar niye az para çekilmiyor yanlışlıkla mesela sponsor arkadaş bize onuda açıklasana

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom