Arama sonuçları: *

1. ugo.

İtopya.com’dan alışveriş nasıl yapılır?

Alabilirsin umarım önerim şu itopya hesabını şimdiden oluştur adresini ekle hazırda dursun her şey, ekleniyorsa kredi kartını da ekle. Sadece sepete ekleyip ödemek kalsın sana.
  2. ugo.

İtopya.com’dan alışveriş nasıl yapılır?

Siteden atabiliyor, 10 dakika içerisinde de tükeniyor.
  3. ugo.

Ablama hediye ne alabilirim?

Bütçen olan fiyatlara bulunabiliyor kalıcı da olmasını istiyorsun bence git bir kuyumcuya en temizinden sade ve şık, ablanın beğenebileceğini düşündüğün 925 ayar gümüş bir kolye yapıştır. Kesin tavsiyem, kıyafet falan çöp oluyor ama kolyeyi hem kadın milleti çok seviyor hem de bu hatıra diye...
  4. ugo.

Sahibinden param güvende ile alışveriş yaparken satıcı adresimizi görüyor mu?

Adres görünmüyor, kargo şirketi ve sahibinden kodu veriyor sen sadece kodu söyleyip gönderiyorsun. O müşteriye gidiyor.
  5. ugo.

pcyi elime alınca kargocunun yanında neye bakacağım

Kasayı açıp bakamazsın, kutuda deforme ara. Çatlak çizik kırık göçük geçik falan filan, öyleyse alma iade et.
  6. ugo.

AsRock Distribütörü Akortek Bilişim Servis Süresi

Teknobiyotik başka bir yere gönderiyor 2 hafta veya daha uzun sürebilir. Arkadaşım ordan sistem aldı ondan biliyorum, berbat teslim süreleri var. Kargo için demiyorum servis süreleri çok kötü.
  7. ugo.

Yardım Sahibinden aracılığı ile dolandırıldım kesinlikle okuyun

Başlık yanlış, suç tamamen sizin. Başlığı değiştirin aşırı bait bir başlık olmuş, adamlar bas bas bağırıyor WP geçmeyin, el atamıyoruz ordan dolandırılınca diye. Bu arada soğuk su içebilirsin geçmiş olsun paran yandı, sahibinden üzerinden birini dolandırabilecek biri ancak açık hat(Suriyeli...
  8. ugo.

oyuncu market güvenilir mi?

Çünkü OyuncuMarket senin gözünde bir alım-satım platformu fakat. Devlete vergi vermek ile mükellef. Kime ne sattığını ve kişinin tüzelliğini bildirmek zorunda. Bu yüzden TC Kimlik Numaranı istiyor. OyuncuMarket, güvenilir bir alım-satım platform'u. Havuz sistemi{Pay POOL} kullanan güzel bir...
  9. ugo.

Telefon alırken dolandırıldık

Elinde kanıt var fakat o şahıs açık hat kullanıyordu bu 1.si. 2. Olarak da kullandığı banka hesabı "HESAPÇI" denen şahıslara ait. Yani senin hiç tanımadığın birisi. Bu adamla alakası bile yok. 50-100 TL pay için adlarını bu hale sokuyorlar. Eğer dolandırdığınız adamın sicili v.s. yoksa soğuk su...
  10. ugo.

Kabasakalonline.com Güvenilir Mi ?

kabasakalonline zaten en güvenilir e-pin satıcılarından bir tanesi, alırken satıcının güvenilirliğine bakmayın. Havuz sistemi var sizin güvenceniz satıcı değil kabasakal olduğu için gözünüz kapalı alım yapabilirsiniz.
  11. ugo.

İtopya Ölü Pikselli Monitörü Değiştirmedi?

aynı problem bende de var ve gönderdikleri fatura da cidden yazmıyor kdv tutarı. EDİT: Ve büyük ihtimal aynı marka model monitör'e ben de sahibim aynı problem bende de var iadeye göndericektim proje ödevlerim yüzünden gönderemedim yoksa eksik not alıcaktım süresi de geçti. 2 Tane ölü pixel de...
  12. ugo.

İTOPYADAN KESİNLİKLE UZAK DURUN

Şükür hocam kasa 0 sıkıntı ama monitör ölü pikselli, dersler proje ödevleri v.b. şeyler vardı iade günü de geçti gönderemedim bari çoğalsa da msi'a direk değişime göndersem diyorum tek bu sıkıntım var. Ve bu arada çok geçmiş olsun bi 2'miz de sıkıntı çıkarttı bu ya :(
  13. ugo.

İTOPYADAN KESİNLİKLE UZAK DURUN

hangi parçalar sorunluydu hocam sizde? Ne oldu hiç duymamıştım sizden en son kargonuz gelmişti.
  14. ugo.

İnternetten Windows 10 Pro Key Alma

Bir arkadaş şikayet ediyordu yanlış key veriyorlar iade etmiyorlar gibisinden hocam.
  15. ugo.

2k bütçe ile tablet önerisi

2. el iPad bulabilirsen kaçırma, android önermem.
  16. ugo.

Yardım İtopya iade nasıl yapılır?

ne kadar uzun hocam bilginiz var mı? Ve mecbur kargoyla göndermek zorundayım
  17. ugo.

istanbulda değilim hocam :(
  18. ugo.

Tamam hocam öyle yaptım şimdi değerlendiriliyormuş çok sağolun 1607872291 Sağolun hocam çok teşekkürler
  19. ugo.

Hangi konuda sorun olmaz hocam?
  20. ugo.

O şekil yapıyorum hocam zaten
Top Bottom