Neler Yeni

Telefon alırken dolandırıldık

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
arkadaşlar istanbul dan yeni havalimanında turkcell bayinin letgoda iphone 7 plus teşhir 2100 TL idi biz bu şahısla whatsapp üzerinden baya konuştuk.biz şahısa baya inandık çünkü bizim adımızdan tüm bilgimizi buldu,turkcell bayi olduğu için,adam bize videolar gönderiyor iş yerinden ve böyle bir yer var adıda MERKÜR İLETİŞİM TURKCELL BAYİİ idi.biz bu adama ilkden 2100 TL yolladık fakat gönderen kısmına adam bize bir şey yazmayın dedi ama biz genede ne olur ne olmaz yazdık,yazdığımızdan dolayıpara ne bizde ne onda,ama babamın demesi ile ona geçecek,tabi para ilkden ulaşamayınca biz 400 kapora yolladık.adamda bize telefonu yolladı uçak kargo ile bu arada ben samsunda oturuyorum,ertesi gün pldu adam eğer paranın geri kalanını yollamazsanız telefon çalıntı durumuna düşücek dedi,biz 2100 tlmiz bize gelmediği için yollamadık,bu arada kargo samsuna gelmiş dağıtıma çıkacak adam iptal ettiriri diyor babamda vazgeçti adam bize iban atın dedi attık bizi engelledi farklı numaradan adama ulaştık gene okuyup mesajları engelledi.biz turkcelli aradık ..sonra babam gene bügün ininal bankacılığınımı ne aradı hesap ininal le ilgili onlarda siz direk havale attiğiniz için biz bir şey yapamayız dediler polis arkadaşa söyledik savcılığa felan başvurun dediler.bu arada 2100 tlden haber yok hala ...vizde mağduruz adam farklı letgo hesabbından gene telefonu 2000 TL diye atmış ve bizede dediki pazartesi indirim son dedi 2100 tlden 2000 e düşürmüş.bu arda adam biz telefon alma sürecinde bizi azarlıyo gibi bi ısrarcılık anlatamam...neyse ben bu şahıs veya şahısları şikayet etsem bir sonuç elde edermiyiz?belki adam bu telefonu benim gibi birsürü kişiye sattı...telefon linki aşşağıda ...
çok gecmıs olsun

Rammstein

80+ Silver
Küçük mağazalardan artık hiçbir şekilde alışveriş yapmıyorum. Geçen iptal ettim diye whatsapp'tan trip atan oldu (mağaza sahibi).

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
Her türlü bulunur letgo hesabında bile ismi falan zorunlu hiç canını sıkma kankam git karakola hemen hallolur adamın yeri yurdu bellidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun annesi...
baya turkcell bayii yani yeni havaalanında git istersen baya işyeri

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,620
İsim
Özgürcan
ellinizde ki tüm kanıtlarla doğru savcılığa gidin peşine düşün bırakmayın hakkınızı alırsınız. geçmiş olsun

Mojo jojo

80+ Silver
Her türlü bulunur letgo hesabında bile ismi falan zorunlu hiç canını sıkma kankam git karakola hemen hallolur adamın yeri yurdu bellidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun annesi...
Heh bende uzatmak ist...

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
Küçük mağazalardan artık hiçbir şekilde alışveriş yapmıyorum. Geçen iptal ettim diye whatsapp'tan trip atan oldu (mağaza sahibi).
benim amcam istanbulda biz ona aldırıcaktık babam işi kendi haletti ona uzak boşver diye yoksa ben samsunda yaşıyorum istanbulla alakam yok

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
bu tarz durumlarda yapılması gerekenleri tek tek anlatmış.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Elinde kanıt var fakat o şahıs açık hat kullanıyordu bu 1.si. 2. Olarak da kullandığı banka hesabı "HESAPÇI" denen şahıslara ait. Yani senin hiç tanımadığın birisi. Bu adamla alakası bile yok. 50-100 TL pay için adlarını bu hale sokuyorlar. Eğer dolandırdığınız adamın sicili v.s. yoksa soğuk su içiniz. Geçmiş olsun hocam üzüldüm adınıza.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,837
Üyeler
165,245
Son üye
guwunsxd