Arama sonuçları: *

1. wetaxx

Hangi jordan daha iyi

orjinal kardeşim ayakkabı dahisi felan takip ediyosan bilirsin barçın orjinaldır
  2. wetaxx

Sistemim ne kadar eder?

16-17 sadece kasa tahmini
  3. wetaxx

Adidastan alışveriş yapmak

Beyler sa seri cevap verirseniz sevinirim adidasın kendi resmi sitesinden sipariş ettiğimiz ürünler nike taki gibi yurtdışından hollandadan felanmı geliyoe yoksa tr den mi gönderiyorlar
  4. wetaxx

Çözüldü✓ 4K Rtx2060s mı 5K RX6600

5k ya 3060 ti var knkm
  5. wetaxx

6700 Xt Sistem 2. El Fiyatı Nedir

zaten düşürnesini söyledim bi nevi 3060 ti li sistemi kaça koyayım diyen arkadaşa 13-15 arası önerilirdi müşteri olsam onu alırdım açıkçası 1690841864 bitmiş olabilir sınırlıydı örnek verdim
  6. wetaxx

kodla dediğim fiyata geliyor :)
  7. wetaxx

çok knk zaten pc hocası sıfır çıkarttı 16999 a millet neden 2.el alsın
  8. wetaxx

Pazaramada ki Satıcı güvenilir mi?

teşekkürler hepsiburada hesabını buldum bakıyorum
  9. wetaxx

anladım teşekkür ederim
  10. wetaxx

Beyler pazaramada bir krampon buldum satıcısı sporextra diye biri bundan alışveriş yapan varmı güvenilirmidir veya bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. https://www.pazarama.com/adidas-x-speedflow3-gw7480-erkek-krampon-p-4065419146332
  11. wetaxx

Krampon Önerisi Halısaha

anladım teşekkürler :)
  12. wetaxx

Krampon Önerisi Halısaha

teşekkürler dostum şey dicem şu mercurial vapor 15 pembe olan baya güzelmiş ama 41 i olmaz gibi geliyor 42 giyiyorum genellikle kalıbı nasıl biliyomusun
  13. wetaxx

Krampon Önerisi Halısaha

knkm nike ın kendi resmi mağazasından alışveriş yapmak ta herhangi bir sorun olma ihtimali varmı
  14. wetaxx

Krampon Önerisi Halısaha

Sağlık olsun
  15. wetaxx

Krampon Önerisi Halısaha

Neydi ismi
  16. wetaxx

Krampon Önerisi Halısaha

Hocam kalitesiz bunlar bilip mi atıyorsun rastgelemi bilmiyorum ama 1689719759 Anladım teşekkürler fakat biraz orta seviye bir krampon arıyorum
  17. wetaxx

Krampon Önerisi Halısaha

Çivili knkm ayrıca biraz kaliteli baya giriş atmışsın
  18. wetaxx

Krampon Önerisi Halısaha

Beyler Bütçe 2000 ayak numaram 41-42 önerilerinizi bekliyorum halısaha için kullanıcam arkadaşlarla maç yapıyoruz haftada 2 defa felan giyerim.
  19. wetaxx

Öneri Hangi Parfüm Setini Tavsiye Edersiniz (ZARA)

isteğe göre ama biz öyle denedik güzel oldu ben bazen tek sıkıp ta çıkıyorum
  20. wetaxx

Öneri Hangi Parfüm Setini Tavsiye Edersiniz (ZARA)

SEOUL LİSBOA var bende yeni aldık tavsiye ederim fresh bi kokusu var birisi limonlu birisi biberli ikisinden birer fıs sıkınca çok güzel bi koku oluyor.
Top Bottom