Beyler Bütçe 2000 ayak numaram 41-42 önerilerinizi bekliyorum halısaha için kullanıcam arkadaşlarla maç yapıyoruz haftada 2 defa felan giyerim.
Beyler Bütçe 2000 ayak numaram 41-42 önerilerinizi bekliyorum halısaha için kullanıcam arkadaşlarla maç yapıyoruz haftada 2 defa felan giyerim.
Şu an %30 indirimde ve Fiyatı uygun diye attım...Çivili knkm ayrıca biraz kaliteli baya giriş atmışsın
Şu an %30 indirimde ve Fiyatı uygun diye attım...Çivili knkm ayrıca biraz kaliteli baya giriş atmışsın
Hocam kalitesiz bunlar bilip mi atıyorsun rastgelemi bilmiyorum ama
Anladım teşekkürler fakat biraz orta seviye bir krampon arıyorumMesaj otomatik birleştirildi:
Şu an %30 indirimde ve Fiyatı uygun diye attım...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an %30 indirimde ve Fiyatı uygun diye attım...
Ben markası ve fiyatı ile orantılı olarak fikir olması açısından beğendiğim ürünleri attım...(kalite kısmını bilemiyorum)Hocam kalitesiz bunlar bilip mi atıyorsun rastgelemi bilmiyorum ama
bugün 1500 tl lik adidas 800 tl olmuştuBeyler Bütçe 2000 ayak numaram 41-42 önerilerinizi bekliyorum halısaha için kullanıcam arkadaşlarla maç yapıyoruz haftada 2 defa felan giyerim.
knkm nike ın kendi resmi mağazasından alışveriş yapmak ta herhangi bir sorun olma ihtimali varmı![]()
Nike Mercurial Vapor 15 Academy MG Düşük Bilekli Krampon
Nike Mercurial Vapor 15 Academy MG Düşük Bilekli Krampon ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
![]()
Nike Mercurial Vapor 15 Academy MG Düşük Bilekli Krampon
Nike Mercurial Vapor 15 Academy MG Düşük Bilekli Krampon ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
![]()
Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy XXV MG Çoklu Zemin Kramponu. Nike TR
Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy XXV MG Çoklu Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
![]()
Nike Phantom GX Academy Düşük Bilekli Yumuşak Zemin Kramponu. Nike TR
Nike Phantom GX Academy Düşük Bilekli Yumuşak Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
![]()
Nike Phantom GX Academy Çoklu Zemin Kramponu. Nike TR
Nike Phantom GX Academy Çoklu Zemin Kramponu ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
yok bende hep ordan alırımknkm nike ın kendi resmi mağazasından alışveriş yapmak ta herhangi bir sorun olma ihtimali varmı