Arama sonuçları: *

1. xMUK

PS+ kargo eve gelir mi?

Ürünün açıklamasında yazar mail olarak yazmıyorsa kargo olarak gelebilir.
  2. xMUK

Gigabyte Aorus 15G-XC modeli 2. El ne kadar eder?

Attım mesaj olarak kardeşim
  3. xMUK

Hepsiburada ürün nasıl garantiye gönderilir?

Bunu en kısa müşteri hizmetlerini arayarak çözebilirsin. Onlar sana ya onlara göndermen için sipariş numarası oluşturup atarlar yada o ürünü nerden aldıysan yani hepsiburada aracılığı ile hangi firmadan aldıysan oraya yönlendirirler her şekildede müşteri hizmetleri sana en doğru cevabı verecektir.
  4. xMUK

Kardeşim mesaj olarak attım burda koyunca bazen reklam olup sıkıntı olabiliyormuş :)
  5. xMUK

Anladım üstad sağolasın günümüz ekonomisine ve alınabilsin diye uygun fiyat koymaya çalıştım ve ürünüm gerçekten çok temiz.
  6. xMUK

Yardım Media Markt dan ram alınır mı?

Alınır güvenilir bir firma kardeşim.
  7. xMUK

İyi forumlar arkadaşlar. Bir süredir itopyadan aldığım laptopumu satmaya çalışıyorum. Ürünün fiyat ve tam içeriğini yazmıyorum şuan reklam olmaması için ama ürün daha 2 aylık ve aktif olarak kullanmıyorum ne kadar koymam gerekir sizce ? Model 15g xc modeli 3070 10. Nesil
  8. xMUK

Pt.com.tr Apple Satıcısı Deniyor Güvenililir Mi?

Bilmediğim ve ilk defa gördüğüm için sorma gereği duydum Teşekkür ederim.
  9. xMUK

Sahinbinden sitesinden kulaklık vs. satan var mı?

Param güvende ile 3 kez anakartım çalındı hiç bir şekilde satıcı güvende değil tamamen alıcı odaklı. Anarkartımı yolladım adam bana kendi bozuk anakartını geri yolladı tutanak tutuldu ama hiç bir sonuç çıkmadı. Alici iseniz sıkıntı yok satıcı iseniz satmayın.
  10. xMUK

Teşekkür ederim ilginiz için.
  11. xMUK

Teşekkür ederim normal fiyatlara göre oldukça güzel fiyatları. 1625643894 Teşekkürler :)
  12. xMUK

İyi günler dilerim. Arkadaşımıza macbook almayı düşünüyoruz. Bugünlerde sürekli pt.com.tr pozitif teknoloji sitesi önüme çıkıp duruyor. Fiyatlar normal fiyatlara göre oldukça güzel acaba buradan alışveriş yapan varmı güvenilir midir ?
  13. xMUK

Itopya yanlıslıkla ıade

O Tür mailler tahminimce otomatik olarak mail adresinize gönderiliyor. Yapacağınız olay belli yarın çalışma saatleri içerisinde müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. Sıkıntı olacağını hiç düşünmüyorum kargoya verildiyse ürün size ulaştıktan sonra iade işlemi başlar kargoya...
  14. xMUK

Hepsiburadadan aldığım ürünün iadesi hakkında

Gerek yok, iade ederken açıklamaya not yazmak yeterli oluyor.Tek istedikleri ürüne zarar gelmemesi onun haricinde iade işlemi gerçekleşir ama para iadesi 7 iş günü içerisinde oluyordu sanırım.
Top Bottom