Aynen öyle.Sattım ama Param Güvende ile değil.
Zaten Param Güvende daha çok satıcıyı değil alıcıyı koruyan bir sistem.
Param Güvende Alıcı için güvenilir ama satıcı olarak param Güvende ile satmak istemezdim .
Diyelim laptop sattım adam beğenmedi geri gönderdi geldiğinde çizik var tam kasada ne yapacağız? Koruma bunun neresinde satıcıyı? Yüzde yüz haklısınız böyle saçma bir sistem ile satmak istemezdim açıkçası Türkiye'de bu kadar art niyetli fırsatçı insanlar varken.Sattım ama Param Güvende ile değil.
Zaten Param Güvende daha çok satıcıyı değil alıcıyı koruyan bir sistem.
Yok alıcı farklı şehirdeydi, havaleyi yaptıktan sonra kargoladım.Nasıl sattınız? Ortak bir yerde mi buluştunuz?
İşte bir şey yapamıyorsun , alıcı her zaman haklı çıkıyor.Diyelim laptop sattım adam beğenmedi geri gönderdi geldiğinde çizik var tam kasada ne yapacağız? Koruma bunun neresinde satıcıyı? Yüzde yüz haklısınız böyle saçma bir sistem ile satmak istemezdim açıkçası Türkiye'de bu kadar art niyetli fırsatçı insanlar varken.
Haklısınız maalesef. Farklı bir platforma koyun en iyisi (Letgo, Dolap, buranın 2. el bölümü vs.)Diyelim laptop sattım adam beğenmedi geri gönderdi geldiğinde çizik var tam kasada ne yapacağız? Koruma bunun neresinde satıcıyı? Yüzde yüz haklısınız böyle saçma bir sistem ile satmak istemezdim açıkçası Türkiye'de bu kadar art niyetli fırsatçı insanlar varken.