Kartın içini açıp kontrol etmediğiniz sürece hiç bir şey iyi değilmesela kartı test etsem yarım saat falan buna yakın değerler çıkarsa iyi mi
mesela fırınlandıysa vb buna benzer mi olur hocam internetten buldum tamirli kartmış heraldeKartın içini açıp kontrol etmediğiniz sürece hiç bir şey iyi değil
Baktınız kartın için temiz bir sıkıntı yok furmarktada buna benzer değerler var o zaman alın.
Fotoğraftan pek anlaşılmıyor ama çipin etrafı böyle dalgalı dalgalı gözükür zaten kartın arka tarafına baktığınızda sadece çipin etrafında bir renk değişimi varsa direkt anlarsınız.mesela fırınlandıysa vb buna benzer mi olur hocam internetten buldum tamirli kartmış heralde
ne gibi bi değişim hocam beyazlama mı, eğer alırsam zaten içini açıp buraya fotosunu atmayı düşünüyorum yorumlarsanız güzel olurFotoğraftan pek anlaşılmıyor ama çipin etrafı böyle dalgalı dalgalı gözükür zaten kartın arka tarafına baktığınızda sadece çipin etrafında bir renk değişimi varsa direkt anlarsınız.
Evet etrafında beyazımsı dalgalar gözüküyor kartı aldığınızda buraya atarsanız resmini yardımcı olurum.ne gibi bi değişim hocam beyazlama mı, eğer alırsam zaten içini açıp buraya fotosunu atmayı düşünüyorum yorumlarsanız güzel olur
Yalama mı olmuş yoksa siz mi çıkartamadınız?hocam kartı aldım ama vidaları çıkaramadım
Kasa alamazsın desi geçerEkran kartı, işlemci vb. pahalı ve yorulabilecek parçalar alınmaz bence ikinci el. Kasa, psu, fan vb. alınabilir sadece