Arama sonuçları: *

1. xthepatates

Yardım Çakma adidas yeezy foam runner nereden bulabilirim?

Yeezy foam runnerları hiç kullanmamış olmama rağmen aşırı seviyorum ve köpükten bir terliğe 6-7k para bayılacak bir ekonomiye sahip değilim. Bildiğiniz replika satan biyer varmı acaba?
  2. xthepatates

Öneri 1000TL Tv box önerisi

Hocam bütçe 1500 e çıkarsa ne önerirsiniz
  3. xthepatates

Öneri 1000TL Tv box önerisi

Netflix, youtube, disneyplus vb. Açacak bir tv box lazım. 1721587497 Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
  4. xthepatates

Yardım Amazon aktif kod varmı?

Amazondan bu ayakkabıyı beğendim. Aktif bir kod varmıdır? Fırsat: Puma Beyaz Unisex Günlük Ayakkabı Baseline 37260502 https://amzn.eu/d/2iBc7Zm 1711887963 Birde bunu alacağım Fırsat: Puma Court Ultra Erkek Günlük Ayakkabı 38936801 Siyah https://amzn.eu/d/gFA9SQG
  5. xthepatates

Yardım Güvenilir elektronik sigara satan site önerisi.

Ben 1500tl ye 2. El smok mag kit 225 watt anlaştım. Elden teslim alacağım pazar akşamı. Cihazda sıkıntı olmadığını ve orada deneyebileceğimi söyledi. Cihaz bu şekil: 1709923638 Bunada 1800tl diyor ama daha önce hiç duymadığım bir marka:
  6. xthepatates

Şimdiden söylemek istiyorum ki sağlık edebiyatı yapacak varsa iyi niyetinizi iyi karşılıyorum ve bunun farkındayım.
  7. xthepatates

Zamanında gtx40 ve veco solo kit kullandım. Bunun gibi pod olmayan coilli elektronik sigaralar satan bir site önerebilir misiniz?? Güvenilir olması şart.
  8. xthepatates

🪙 GRAM ALTIN ÜRETİMİ YASAKLANIYOR! 🔥

Ben zaten hep 10 liralık alıyorum beni ilgilendirmez
  9. xthepatates

Gençer Gaming ilk ve son alışverişim

Firma sahibiyle görüştüm az önce. Bugün veya yarın kargoya verileceğini belirtti. Eğerki bu konuyu okuyorsa kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Fakat çalışanların ya arttırılması yada önceden bu kargo süresinin belirtilmesi gerekiyor. Firma sahibi güler yüzlü çıktı. Eğerki kendilerini...
  10. xthepatates

Hocam zaten günlerdir uğraşıyorum bide bununla uğraşamam. rx6700xt b520m r5 5600 1tb m2 16 3600 ram. 22.325TL aynısı hatta daha iyisi 25k ya kadar bulunuyor. Siz sorunsuz aldınız diye herkes sorunsuz almıyor. Burada sitenin avukatlığını yapmanız saçma. 1703089874 Yazdım
  11. xthepatates

Yok hocam, benzer sistemler aralarında max 500-600tl oynuyordu benim modladığım şekilde. Keşke 500 değil 2-3k falza verip daha iyisini başka yerden alsaydım
  12. xthepatates

Bundan sonra bende öyle yapacağım hocam 1703088605 Normalde alman gereken hizmet için 500tl istiyorlar yoksa 2 haftadan uzun bir süre bekleyeceksin diyorlar kısaca anlatmak gerekirse.
  13. xthepatates

09.12.2023 tarihinde 22.300tl ye sistem aldım. Bugünün tarihi ise 20.12.2023. siparişim hala hazırlanıyor olarak gözüküyor, sitelerindeki destek taleplerinde herhangi bir bilgi vermeden 7-15 iş gününde kargoya verileceğini ve, resmi tatillerin, hafta sonlarının iş gününden sayılmadığını...
  14. xthepatates

iphone 12 pro max 23.5k

Bu ilanı satın almalı mıyım? "İPHONE 12 PRO MAX 256 GB TAKAS YOK" www.letgo.com/item/phone-12-pro-max-256-gb-takas-yok-iid-1671105994
  15. xthepatates

İphone x bypass yapılmış alınır mı?

Bence hiç yanaşmayın. Eğerki icloud gerçekten unutulduysa apple bayisine gider çözerler. %90 Çalıntı ürün. Başınız ağrımasın.
  16. xthepatates

Yardım Amazon ödeme yapamıyorum.

Bonus 1700602936 Yani mastercard
  17. xthepatates

Yarına kalırsa deneyeceğim. Teşekkür ederim.
  18. xthepatates

Amazondan galaxy watch 6 classic 47mm gümüş modelini alacağım fakat kartta limit olmasına rağmen vade farksız 12 taksitle ödeme yapmaya çalıştığımda: "Lütfen ilgili hesabınızdaki fon kullanılabilirliğini kontrol edin veya farklı bir ödeme yöntemi deneyin. Siparişiniz verildi ancak ödemeniz...
  19. xthepatates

Gelbura .com güvenilir mi??

İnternette doğru düzgün bilgisi olmayan noname bi siteye güvenilir değil dediğim için uyarı yemişim. Benim amacım insanlara yardımcı olmaktı. . .
Top Bottom