Neler Yeni

🪙 GRAM ALTIN ÜRETİMİ YASAKLANIYOR! 🔥

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sebebini bilmiyorum Hazine ve Maliye bakanlığı böyle bir karar alacak nedense
Beyefendi zaten yeni bir çağ başlattı. Her şeye ekstra vergi, 17k maaşlı ülkede 17 bine ev eşyası yok diye taksitli alıyorlar onu da kaldırıyor. Dolara yeni düzenleme filan. Şimdi altına el atıldı. Bari madeni paralara da el atsınlar. Millet madeni paraları eriterek altın elde ediyor.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,734
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
🔴 Geçtiğimiz yıl altın imalatına yönelik getirilen kısıtlama ve kotaların ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni bir yasağı duyurmaya hazırlanıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, 22 ayar altınlarda 1 gramlık üretimin kesin yasaklanacağını belirterek, elinde 1 gram altın bulunduranlara uyarılarda bulundu.

Yeni dönemde özellikle 22 ayar ve 1 gram olarak üretilen altınlar için üretim yasağı getirilmeye kesin hazırlanıldığını belirterek, söz konusu durumun hem tüketici hem de sektör üreticileri için oldukça kötü etkiler yaratacağını belirtti. İslam Memiş, altın tarafında getirilen kısıtlamaların yatırımcıları emtia tarafına yönlendirmekten uzak tutmayacağını belirterek, duyurulmaya hazırlanan yeni yasakların özellikle kuyumculuk ve mücevher üretim sektöründe büyük bir huzursuzluğa neden olduğunun altını çizdi.

Alıntıyı görüntüle
Bu adam içeriden bilgi alıyor. Doları bi gecede düşürdüklerinden 1 gün önce ben dolardan cıkıyorum diye tweet atmıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
aga bu ne saçma haber zannetmiyorum yasaklanacağını nabız yoklanıyordur ya da sahte haber mi anlamadım kaynak atar mısınız ayrıca 24 ayar bilezik yoktur bilginize bilezikler 22 ayar olarak geçer bütün ziynet altınlar da 22 ayardır çeyrekte yarımda tam da gramda not: kuyum sektöründe çalışıyorum.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aga bu ne saçma haber zannetmiyorum yasaklanacağını nabız yoklanıyordur ya da sahte haber mi anlamadım kaynak atar mısınız ayrıca 24 ayar bilezik yoktur bilginize bilezikler 22 ayar olarak geçer bütün ziynet altınlar da 22 ayardır çeyrekte yarımda tam da gramda not: kuyum sektöründe çalışıyorum.
Valla işine karışmak gibi olmasın ama bendeki gram altının ambalajında 24 ayar yazıyor

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Zaten 22 ayar altın alınmaz değer kaybediyor. 24 ayar alınmalı çoğu bilezik de zaten 24 ayardir altınla değer korumak isteyenler bu yüzden 24 ayar bileziklere yonelir veya saf işlenmemiş 24k altın alırlar gramaja göre
Bilezikler 22 ayar olur hocam

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Batuhan
elden çıkartmayı bence araştırmadan yapmayın cumhuriyet veya reşat birbirinin yerine kullanılıyor bulunmuyo ama halen bozduruluyor

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Ben zaten hep 10 liralık alıyorum beni ilgilendirmez

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hacı bır acıkılamayla nereye gelmıs gram altın elımzdekıler kalsın barı zaten dusukten almıstık suanda ıslemde yapılmaz zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
elden çıkartmayı bence araştırmadan yapmayın cumhuriyet veya reşat birbirinin yerine kullanılıyor bulunmuyo ama halen bozduruluyor
cumhuriyet diye halk ağzında geçen altın reşat ve ata altındır genellikle şuanda ata altın var reşat ta bulunuyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sanal olarak gram altın alanlara ne olacak peki benim gibi 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
eğer gittiğin dükkanda bozdurulmuşsa var çok nadir denk geliyorum
çokta farketmiyor reşat veya ata olması gramına göre işlem görüyor zaten mantıken düşündüğünüzde insanları elindekileri satmaya dolandırmaya itiyorlar şuanda 22 ayar geçersiz olacak diye kandırmaya çalışıyorlar 24 ayarı teşvik etmek istemezler 24 ayar has altına tekabül ettiğinden dolayı vergisi yoktur vergisi olmayan şeyin ticaretini devlet gözünden düşünürseniz zaten istemezler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,298
Üyeler
163,639
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom