Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

GameSatis aldığım hesap geri alındı!

Gamesatış sözleşme imzalatıyor o sitede bir şey satmadan önce. Satıcı hesabı geri aldığında dava açılabiliyor. Ama bunu sen değil Gamesatış yapıyor. Sen destekle iletişime geç. Satıcıya bir süre verirler o süre içerisinde ya hesabı ya da belirledikleri parayı vermesini söylerler. Eğer satıcı...
  2. yigitrocks

İstanbul içi ucuza nereden kıyafet bulabilirim ?

200'e sweat kaldı mı ya? 400-450TL oldu valla yurtdışında yüzüne bakılmayan PB sweatler.
  3. yigitrocks

Sahibinden Param Güvende yerine alternatif site önerisi

Kargoda zarar görebilecek bir parça değil benim sattığım şey. En azından sağlam paketlenirse bir sorun olmaz. Büyük, ağır ve kırılgan şeyler için get kullanmak mantıklı değil.
  4. yigitrocks

Gardrops kaç alıyor biliyor musunuz? Ne kadardan sonra alıyor? Dolap ile yaptığımda Sahibinden ile aynı paraya denk geliyor. İkisi de 1300 lirada 130 lira kesiyor. Benim 1500'e kadar kesmemesi, az kesmesi lazım. Gardrops hakkında bilgi sahibiyseniz yazar mısınız
  5. yigitrocks

Kaç TL'ye kadar almıyor biliyor musunuz?
  6. yigitrocks

Ne kadar komisyon alıyor? 1641248656 % kaç alıyor hocam biliyor musunuz? 1641248680 Bir arkadaş daha fazla alıyor yazmış ama?
  7. yigitrocks

Arkadaşlar param güvende (get) ile işlemci satıcam ama çok komisyon kesiyor alan taraf için. daha az komisyon kesen aynı bu mantıkta çalışan başka bir uygulama, site var mı? Dolaps yada gardrops diye bir şeyler duymuştum ben ama tam bilmiyorum nasıl işliyor sistem onlarda. Bilen varsa yardımcı...
  8. yigitrocks

🔥İndirim Yanımda Uygulaması - Çevir Kazan!

Steam cüzdan kodu için mi?
  9. yigitrocks

🔥İndirim Yanımda Uygulaması - Çevir Kazan!

Nine West 400'e 75TL çıktı :(
  10. yigitrocks

VODAFONE YANIMDA STEAM KODUMU VERMEDİ?

İade yaptılar. 1 tane kod geldi bana ama diğer 3-4 hesaptan aldığım kodlar iade edildi. Bekleyin, gelmezse iadesini otomatik yapıyorlar zaten.
  11. yigitrocks

Nike orjinal veya çakma olduğunu nasıl anlarım ?

Şaka gibi 1000-1200 birime ayakkabı alıyoruz gerçekten aklım almıyor.
  12. yigitrocks

300TL ayakkabı önerisi

Bunu aldım. 330 liraya geldi. https://www.ayakkabidunyasi.com.tr/nike-runallday-gri-erkek-kosu-ayakkabisi-cd0223-006-2000cd0223006/
  13. yigitrocks

300TL ayakkabı önerisi

300 eğer harbiden fiyatını hakediyorsa max 400 olucak şekilde ayakkabı önerisi yaparsanız sevinirim. Beni uzun vadede götürmesi ve rahat olması çok önemli. Özellikle rahat olması. Ek olarak sorunsuz bir şekilde numara olmazsa vs. hiç uğraştırmadan değiştiricek site de önerebilirsiniz.
  14. yigitrocks

Çok Korkuyorum Beyler

Sonra ben forum çöplüğe dönüyor diyince linç yiyorum. Böyle konuların kime ne faydası var? Boş bir konu değilde ne? Ha birde ben böyle diyince forumu sevmiyormuşum gibi algılıyıp linç edenler de var. Onların kafası bi ayrı zaten. Neyse bugünde linç yiyeyim de rahat rahat uyuyayım.
  15. yigitrocks

Skin satarak kazanç sağlamak !

Adam haftalık 3-6K para kazanıyor. Daha iyisine ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
  16. yigitrocks

Bu adam aldığı itemleri güncel kur üzerinden alıyor. Senin dediğin alıp bekleterek kâr etmek. Arkadaşım öyle yapmıyor ki. Söylediklerinle benim söylediklerim çok farklı şeyler.
  17. yigitrocks

Arkadaşım BynoGame'den %35-40 indirim ile bıçak alıp, ShadowPay'de kârlı bir şekilde satıyor. Bu işi 1 seneye yakındır sanırım yapıyor. Artık o kadar büyüttü ki işleri başlarda 1 haftada yada 2 haftada 1 bıçak alıp satıyordu. Sonra haftalık 3-5 bıçak alıp satmaya falan başladı. Şuan ne durumda...
  18. yigitrocks

Trendyol kodu ile neler alınır ?

2500 Valorant Point alıcaktım. Günlerdir bekliyorum heyecanla lâkin alınamıyormuş. Üzdü...
Top Bottom