Neler Yeni

Skin satarak kazanç sağlamak !

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Arkadaşlar sitelerden ucuz skin alarak steam de pahalıya satabilirmiyiz ?

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
adam neden ucuzu varken pahalıya alsın ki? hem de o sitelerin tamamı güvenilir değil.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adam neden ucuzu varken pahalıya alsın ki? hem de o sitelerin tamamı güvenilir değil.
Güvenilir site buldum ayrıca sitelerde 50 tl ye olan skin steamde 75 tl civarında ?

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Evet yapabilirsin, bende iyi bir indirim bulduğumda BynoGame'den 1200₺ civarına alıp tekrar hepsini 1500₺ civarına satıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Arkadaşım BynoGame'den %35-40 indirim ile bıçak alıp, ShadowPay'de kârlı bir şekilde satıyor. Bu işi 1 seneye yakındır sanırım yapıyor. Artık o kadar büyüttü ki işleri başlarda 1 haftada yada 2 haftada 1 bıçak alıp satıyordu. Sonra haftalık 3-5 bıçak alıp satmaya falan başladı. Şuan ne durumda bilmiyorum ama envanterine her baktığımda her hafta farklı bıçaklar oluyor. Ödemeleri Bitcoin olarak alıyor ki devlet vergi kesemesin. Yurt dışından para yatırıldığı için devlet, bunu bir gelir kaynağı olarak görüp vergi mi ne alıyormuş. O yüzden eğer böyle bir işe atılıcaksan BTC olarak ödeme al.

Edit: Senin sorunu sonradan gördüm. Ben direkt bir kazanç haline getirmekten bahsetmiştim ama sen sitelerden alıp Steam'de satmayı sormuşsun. Evet sitelerden ucuza alıp Steam'de satıp kâr edebilirsin.
1603121812289.png

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Ben bynogame den aldım 30tl ye steame 50tl ye sattım forest aldım steamden 18tl de cepte kaldı. :D

Tosla kart'ta yüzde 25 karlı alma vardı oradan yapsan bu kadar işlem yapmayıp tek işlemde alırdın birşeyler komisyon yemeden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım BynoGame'den %35-40 indirim ile bıçak alıp, ShadowPay'de kârlı bir şekilde satıyor. Bu işi 1 seneye yakındır sanırım yapıyor. Artık o kadar büyüttü ki işleri başlarda 1 haftada yada 2 haftada 1 bıçak alıp satıyordu. Sonra haftalık 3-5 bıçak alıp satmaya falan başladı. Şuan ne durumda bilmiyorum ama envanterine her baktığımda her hafta farklı bıçaklar oluyor. Ödemeleri Bitcoin olarak alıyor ki devlet vergi kesemesin. Yurt dışından para yatırıldığı için devlet, bunu bir gelir kaynağı olarak görüp vergi mi ne alıyormuş. O yüzden eğer böyle bir işe atılıcaksan BTC olarak ödeme al.

Edit: Senin sorunu sonradan gördüm. Ben direkt bir kazanç haline getirmekten bahsetmiştim ama sen sitelerden alıp Steam'de satmayı sormuşsun. Evet sitelerden ucuza alıp Steam'de satıp kâr edebilirsin.
Alıntıyı görüntüle

Başlangıçta hangi mevla girdiği önemli zaten döviz ortamındaki değerler ile 6 olan dolar 8 oldu 1 sene bir şey yapmadan bile kazanç olmuştur. ama cidden 1 senelik uğraş ise az zaten steam'de yıldan yıla itemler pahalanıyor 2014'te 5 tl'ye satılan itemler 20 milyar oldu hadi onuda geçtim geçen yıl kı eventten gelen 5k'lık silahlar 60k'dan satılıyor çokta şey değil yani bu ticaret ortamına 1 seneni verip böyle yapmak.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem

Alıntıyı görüntüle
Yok ben o kadar ugraşmayacam. Benim amacım ufak kearlar yapıp alacagım oyunu ucuza getirmek

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Tosla kart'ta yüzde 25 karlı alma vardı oradan yapsan bu kadar işlem yapmayıp tek işlemde alırdın birşeyler komisyon yemeden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlangıçta hangi mevla girdiği önemli zaten döviz ortamındaki değerler ile 6 olan dolar 8 oldu 1 sene bir şey yapmadan bile kazanç olmuştur. ama cidden 1 senelik uğraş ise az zaten steam'de yıldan yıla itemler pahalanıyor 2014'te 5 TL'ye satılan itemler 20 milyar oldu hadi onuda geçtim geçen yıl kı eventten gelen 5k'lık silahlar 60k'dan satılıyor çokta şey değil yani bu ticaret ortamına 1 seneni verip böyle yapmak.
Bu adam aldığı itemleri güncel kur üzerinden alıyor. Senin dediğin alıp bekleterek kâr etmek. Arkadaşım öyle yapmıyor ki. Söylediklerinle benim söylediklerim çok farklı şeyler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar sitelerden ucuz skin alarak steam de pahalıya satabilirmiyiz ?
Yapabilirsin ama kurt gibi olman lazim alip satacağin zamani bileceksin doğru yerden alman lazim

Top Bottom