Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Öneri Drone Önerisi F/P Dronlar

anladım teşekkürler
  2. zPastwL

Öneri Drone Önerisi F/P Dronlar

hocam benimde fpv dronlarına bir ilgim var onları kullanabilmek için bir yaş sınırı veya ehliyet gerekiyor mu ?
  3. zPastwL

Elektro gitar önerisi

ya boşver şimdi güzel dediyse güzeldir adam biliyor işi gel discord 2 konuşak hele
  4. zPastwL

Elektro gitar önerisi

OADGUAHNUGAHB forumda geziyodum öyle aktifim bu sıralar baktım Y KRAL yazıyor bir güldüm varya OJGAIGBIAHBG)YUIABHUIA kayraya sorsana olum 1732313012 lan yasin discord gelsene bi
  5. zPastwL

Elektro gitar önerisi

lan yasin gitarmı alcan la OLDGNANGJO 1732312749 hep kayranın özentisisin haaa
  6. zPastwL

Gardrops güvenilir mi ?

güvenilir daha önce alış satış yaptım oradan
  7. zPastwL

Rotring 500 vs Scrikks graph x-matri x

anladım hocam meslek lisesindeyim bilişim bölümünde anadolu teknik programındayım üniversiteye yönelik sınıfız ama galiba gitmeyecek tek kişi benim
  8. zPastwL

hayır puanla girdim yani çok zorlu bir sınav değil diye diyorum
  9. zPastwL

ufak bir bilgilendirme lgs çok ağır bir sınav değil girmeden birkaç hafta öncesinden ancak 5 soru çözdüm (aile zoruyla) oda yarım yamalak doğrumu hala bilmiyorum lgs girdim takmadım sınavı ilk dakikalar stres yaptım sonra pek sallamadım 276 aldım istediğim lisede 11. sınıfım
  10. zPastwL

Kaliteli priz önerisi

Scheinder ve Brennenstuhl ikiside çok iyi bu ikisi arasından seçim yapabilirsin @Copycat
  11. zPastwL

Kaliteli priz önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B00EPR5EDW/ref=twister_B0CFQ3FTX7?th=1 Mayıs ayından beri 6lı amazondan 5metre korumalı priz aldım linkteki 5 metrelik modeli gelmesi 2 hafta sürdü yurtdışından aldım gayet güzel 13.500A akım koruması var
Top Bottom