Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ Bu fan buraya takılır mı?

Benim dönüştürücü bi işe yaramadı, neyse elimizde kalsın yarın bi gün lazım olur. Yardımınız için sağolun, geç cevap için kusura bakmayın.
  2. Ö.F.Ö

ocakta şöyle bir şey almıştım o attıkların ile aynı işi mi görüyor pek anlamıyorum. https://www.trendyol.com/wozlo/coolmoon-6-pin-to-5v3pin-cevirici-argb-fan-cevirici-kablo-p-148014681?boutiqueId=61&merchantId=675183
  3. Ö.F.Ö

Hocam biraz geç atıyorum kusura bakmayın. Fan kabloları biri argb kablosu diğeri 4 pinli Kontrolcü 6 pinli Kontrolcü
  4. Ö.F.Ö

var da fan büyük geliyor yemekten sonra fotoğraf atarım
  5. Ö.F.Ö

ya ne biliyim bi konuya yazdım kasanın markasını cartını curtunu da attım o da 2 tane önderdi bende bunu aldım. 9,2 cm yazıyor, kasayı açıpta hiç ölçmedim valla.
  6. Ö.F.Ö

ilk fotodaki ID-COOLING NO-9215-XT ARGB
  7. Ö.F.Ö

Kasadaki egzoz fanını argb fan ile değiştirecektim ilk fotodaki fanı aldım, o da küçücük bir şey çıktı, bende boşta durmasın diye oraya takayım dedim. Yoksa kasanın soğutması iyi o konuda problemim yok. 1724775817 Tamamdır teşekkürler
  8. Ö.F.Ö

yeni fark ettim anakartımda bunu takıp çalıştırabileceğim yer yok psu dan güç verebiliyor muyuz?
  9. Ö.F.Ö

yok bu egzoz fanını yeni aldım, egzoz fanım var. Yeni aldığım küçük çıkınca o dediğim yere takayım dedim. 1724749196 evet evet eski egzoz fanımı tekrar oraya taktım. Yeni aldığım da boşa gitmesin diye oraya takayım dedim. 1724749366 şu şekil mi yoksa tam tersi mi 1724749824 @StrangerIX kral...
  10. Ö.F.Ö

ya sorma bu forumdan biri egzoz fanı diye önerdi baksana ayak parmağım kadar, bende boşa gitmesin diye oraya takmak istedim 1724749010 boyutu da tam uyuyor
  11. Ö.F.Ö

1. fotoğraftaki fanı, 2. fotoğraftaki yere takacağım da takılır mı? takılıyorsa tersi düzü nasıl olmalı? 2. fotodaki ızgaralı kısım. Fan net gözükmüyorsa; ID-COOLING NO-9215-XT
  12. Ö.F.Ö

Thermalright sogutucunun kablolarini nereye takicam?

Bunları izle belki yardımcı olur
  13. Ö.F.Ö

Thermalright sogutucunun kablolarini nereye takicam?

Soğutucunun markası ne? Ben Youtube'a yazdığımda yabancı bir ağabey videosunu çekmişti, belki seninkinin de vardır
  14. Ö.F.Ö

Thermalright Peerless Assassin 120 iki ürün arasındaki fark

anladığım kadarıyla tek farkları renkleri .d
  15. Ö.F.Ö

Yardım Soğutucunun ARGB kablosu için dönüştürücü arıyorum.

bi ucu bu şekil diğer ucu 3lü yanında iğnesi de vardı. Valla uğraşamam direkt anakartı değiştiricem :D
  16. Ö.F.Ö

@ysuflix hocam merhaba, bu dediğiniz dönüştürücüyü satın aldım şuan da da taktım fakar argb çalışmadı , takarkende bayağı bi zorlandım ya uçlar uyuşmuyor ya da bi tık büyük diye. +olarak da dönüştürücüyü taktığım zaman öndeki 3 fanı ne kontrolcüden ne de kumandadan kontrol edebiliyorum. Bunun bi...
  17. Ö.F.Ö

Termal macun sürmezsem bişey olur mu?

çok ısınır, soğutucunun yanında bi macun da alsaydın keşke
  18. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ i3 12100F için soğutucu önerisi

değişik değil bana da stok fanı yetiyor, sadece macunu bittiği için fazla ısınmaya başlamıştı. Bende uzun zamandır soğutucu almak istiyordum zaten hem soğutucumu değiştiririm hem de macunu değiştiririm dedim.
  19. Ö.F.Ö

o dediğinize bi bakayım hocam teşekkürler. 1704749125 @ysuflix ben satıcıya soramıyorum hocam hata veriyor, siz sorabiliyor musunuz?
  20. Ö.F.Ö

tamamdır hocam teşekkürler, soğutucunun videolarına bakıyorum eskiden 2 farklı argb kablosuyla geliyormuş şimdi teke düşürmüşler. soğutucu bu...
Top Bottom