Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu fan buraya takılır mı?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
1. fotoğraftaki fanı, 2. fotoğraftaki yere takacağım da takılır mı? takılıyorsa tersi düzü nasıl olmalı?
IMG-20240827-WA0005.jpg
IMG-20240827-WA0001.jpg

2. fotodaki ızgaralı kısım. Fan net gözükmüyorsa; ID-COOLING NO-9215-XT

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur
bu fanı takmasan da olur o ne öyle kendini soğutuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca şaka bi yana. sakın o fanı ordan söküp oraya takıyım deme. egzos fanın o senin. özellikle kule tipi işlemci soğutucu kullanıyosun senin hiç hiç hiç sökmemen gerekir. bilgisayardaki sıcak havayı atmak bilgisayarın içine hava sokmak kadar önemlidir. senin kule tipi işlemci soğutucundan gelen sıcak havayı direk kasadan dışarı atıyor o fan.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya sorma bu forumdan biri egzoz fanı diye önerdi baksana ayak parmağım kadar, bende boşa gitmesin diye oraya takmak istedim

ya sorma bu forumdan biri egzoz fanı diye önerdi baksana ayak parmağım kadar, bende boşa gitmesin diye oraya takmak istedim
boyutu da tam uyuyor

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,349
İsim
Baran Kut
1. fotoğraftaki fanı, 2. fotoğraftaki yere takacağım da takılır mı? takılıyorsa tersi düzü nasıl olmalı?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2. fotodaki ızgaralı kısım. Fan net gözükmüyorsa; ID-COOLING NO-9215-XT
Egzoza başka fan takacaksın sanırsam demi hocam?

Bir deneyin isterseniz ama kasanın modelini araştırdığınızda uyumlu olduğu yazıyor mu ikisi de aynı mm'ye mi sahip?

boyutu da tam uyuyor
He uyuyorsa içeri hava verecek şekilde(fanın arkası yukarıya bakacak, fanın önü kasaya) ayarlayın.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ayrıca şaka bi yana. sakın o fanı ordan söküp oraya takıyım deme. egzos fanın o senin. özellikle kule tipi işlemci soğutucu kullanıyosun senin hiç hiç hiç sökmemen gerekir. bilgisayardaki sıcak havayı atmak bilgisayarın içine hava sokmak kadar önemlidir. senin kule tipi işlemci soğutucundan gelen sıcak havayı direk kasadan dışarı atıyor o fan.
yok bu egzoz fanını yeni aldım, egzoz fanım var. Yeni aldığım küçük çıkınca o dediğim yere takayım dedim.

Egzoza başka fan takacaksın sanırsam demi hocam?

Bir deneyin isterseniz ama kasanın modelini araştırdığınızda uyumlu olduğu yazıyor mu ikisi de aynı mm'ye mi sahip?

He uyuyorsa içeri hava verecek şekilde(fanın arkası yukarıya bakacak, fanın önü kasaya) ayarlayın.
evet evet eski egzoz fanımı tekrar oraya taktım. Yeni aldığım da boşa gitmesin diye oraya takayım dedim.
IMG-20240827-WA0003.jpg

şu şekil mi yoksa tam tersi mi
IMG-20240827-WA0006.jpg

@StrangerIX kral burda mısın?😃

Son düzenleme:

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,349
İsim
Baran Kut
yok bu egzoz fanını yeni aldım, egzoz fanım var. Yeni aldığım küçük çıkınca o dediğim yere takayım dedim.

evet evet eski egzoz fanımı tekrar oraya taktım. Yeni aldığım da boşa gitmesin diye oraya takayım dedim.
Alıntıyı görüntüle

şu şekil mi yoksa tam tersi mi
Alıntıyı görüntüle

@StrangerIX kral burda mısın?😃
Evet öyle. Doğru yapmışsın.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,349
İsim
Baran Kut
yeni fark ettim anakartımda bunu takıp çalıştırabileceğim yer yok psu dan güç verebiliyor muyuz?
Muhtemelen size çoğaltıcı gibi bir kablo lazım. Onda da önerim yok hocam, çok anladığım bir konu değil.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
yeni fark ettim anakartımda bunu takıp çalıştırabileceğim yer yok psu dan güç verebiliyor muyuz?
taktıgın sekıl dogru fanın gırsı ve psudan gelen kablo onemlı yoksa fan cogaltıcı alman lazım
sogutmaya azda olsa etkısı olur bence cunku on alt tarafta bulunan fandan gelen soguk havayı alıp yukarı dogru ıter dıye dusunuyorum

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
taktıgın sekıl dogru fanın gırsı ve psudan gelen kablo onemlı yoksa fan cogaltıcı alman lazım
sogutmaya azda olsa etkısı olur bence cunku on alt tarafta bulunan fandan gelen soguk havayı alıp yukarı dogru ıter dıye dusunuyorum
Kasadaki egzoz fanını argb fan ile değiştirecektim ilk fotodaki fanı aldım, o da küçücük bir şey çıktı, bende boşta durmasın diye oraya takayım dedim. Yoksa kasanın soğutması iyi o konuda problemim yok.

Muhtemelen size çoğaltıcı gibi bir kablo lazım. Onda da önerim yok hocam, çok anladığım bir konu değil.
Tamamdır teşekkürler

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kasadaki egzoz fanını argb fan ile değiştirecektim ilk fotodaki fanı aldım, o da küçücük bir şey çıktı, bende boşta durmasın diye oraya takayım dedim. Yoksa kasanın soğutması iyi o konuda problemim yok.

Tamamdır teşekkürler
dıger fan modelı nedır argb olan beyaz fan arıyorum da

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom