ya ne biliyim bi konuya yazdım kasanın markasını cartını curtunu da attım o da 2 tane önderdi bende bunu aldım. 9,2 cm yazıyor, kasayı açıpta hiç ölçmedim valla.
Hocam 6 pin i 4 pine dönüştüren çeviri Türkiye de yok. Yurt dışında var.
GELRHONR 6 Pin PCI-E - 3 x 3pin 4Pin PC Kasası Fan Kollu Adaptör Kablosu, 3/4Pin - 6 Pin PCI Express Grafik Ekran Kartı Güç Bilgisayar Soğutma Fanı Splitter Y Güç Kablosu https://amzn.eu/d/74ogNPH
Bu şekilde ürünler var.
Soket giriş çıkışlarını denk getirirseniz de çalışır yada direk jumper kablo kullanın.
Dişi-erkek olarak 6 pinin uçlarını 4pinin uygun uçlarına takarsanız yine çalışır.
Hocam 6 pin i 4 pine dönüştüren çeviri Türkiye de yok. Yurt dışında var. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
GELRHONR 6 Pin PCI-E - 3 x 3pin 4Pin PC Kasası Fan Kollu Adaptör Kablosu, 3/4Pin - 6 Pin PCI Express Grafik Ekran Kartı Güç Bilgisayar Soğutma Fanı Splitter Y Güç Kablosu https://amzn.eu/d/74ogNPH
Bu şekilde ürünler var.
Soket giriş çıkışlarını denk getirirseniz de çalışır yada direk jumper kablo kullanın.
Dişi-erkek olarak 6 pinin uçlarını 4pinin uygun uçlarına takarsanız yine çalışır.
40 Adet Dişi-Erkek Jumper Kablo 20cm ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Jumper Kablo kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.
www.direnc.net
Bu kablodan alın.
6 pin connector çıkışları bu şekilde imiş. Her kontrolcünün aynı olmayabilir. Multimetre yardımı ile yada denilme yanılma ile bulabilirsiniz.
Bu da 4 pin fan çıkışları . 6pinin 12 v + pininden fanın 12v+ girişine jumper bağlıyacaksınız. Diğer pinleri de aynı şekilde yapınca fanınız ve argb çalışmış olacak.
Not : Bu işlem dikkat gerektirir, yanlış bağlantı sonucu oluşabilecek sorunlardan beni mesul tutmayınız
40 Adet Dişi-Erkek Jumper Kablo 20cm ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Jumper Kablo kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.
www.direnc.net
Bu kablodan alın. Alıntıyı görüntüle
6 pin connector çıkışları bu şekilde imiş. Her kontrolcünün aynı olmayabilir. Multimetre yardımı ile yada denilme yanılma ile bulabilirsiniz. Alıntıyı görüntüle
Bu da 4 pin fan çıkışları . 6pinin 12 v + pininden fanın 12v+ girişine jumper bağlıyacaksınız. Diğer pinleri de aynı şekilde yapınca fanınız ve argb çalışmış olacak.
Not : Bu işlem dikkat gerektirir, yanlış bağlantı sonucu oluşabilecek sorunlardan beni mesul tutmayınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Argb kabloyu bununla kontrolcüye bağlayabilirsiniz işini görür üzerindeki ok işaretleri karşılıklı denk gelsin.