Arama sonuçları: *

1. Ömer Murat KARACA

Çözüldü✓ laptop 95 CPU 85 Gpu sıcaklık normal mi

İllaki fan ömrü azalır ancak cihazın ısınıp ömrünü kısaltmasındansa fanların ömrünün kısalması daha az maliyetli olur
  2. Ömer Murat KARACA

Soğutucular işe yaramıyor. Fanların önünü açık tutacak şekilde bir stand yeterli olacaktır.
  3. Ömer Murat KARACA

Laptoptan laptopa değişir. Asus Tuf için 95 cpu, 80-82 GPU değerli gayet normal. HP Victus'lar için ortalama 80 dereceler normal, 90 olsa çok derdim vb birçok örnek verilebilir En güzel cevabı sizdeki cihazı sıfır açıp oyun vs testi içeren Youtube videolarına bakmak. Oradaki ısılarla kıyaslayıp...
  4. Ömer Murat KARACA

r5 5600 60derece geçmiyor

Hocam tuhaf çalışıyor gerçekten. Alıp satıyorum; bi aldığım stok fanla yük altında 90 dereceleri görüp görüntü kesiyor, bi aldığım stok fanla 20-25 dakika stres testi yapıyorum 70 derece sabitliyor. Tüm parçalar aynı, MX4 macunla test yapıyorum. Tuhaf valla. Artık silikon kalitesinden mi başka...
  5. Ömer Murat KARACA

14700k yı Thermalright Peerless Assassin 120 SE sogutabilir mi?

Soğutucuya masraf etme derim hocam, illaki faydası olur ancak o kasa o sistem için çok dar. 3 üste, 3 öne fan takılabilen, 360mm sıvı soğutma destekli geniş bir şey alıp fanları döşeyin rahat eder sistem
  6. Ömer Murat KARACA

Çözüldü✓ Sizce Kule tipimi yoksa sıvı sogutmamı

Hocam bence hiç 1200'lere gerek yok. (tabii üst seviye sessizlik ve tasarım istiyorsanız orası ayrı) 300TL'lik Snowman X4 soğutucu ile (4 ısı borulu, 2 adet 8CM fanlı) R5 5600 Stres testinde max 70 dereceyi görüyor. Sesi de neredeyse hiç yok.
  7. Ömer Murat KARACA

240 mm ML240L ile Ryzen 7 7700x boşta 60 dereceyi görüyor ( Eco 95W TDP )

CPU bi tuhafmış hocam. Aynı soğutucu ile hiçbir Voltaj veya kısıtlama ayarı yapmadan İ5 13600K CPU Stres testinde 81 derecede sabitliyor. Oyunlarda 60-70 arası takılıyor.
  8. Ömer Murat KARACA

Ryzen 5 3600 Snowman M200 ile soğutulabilir mi

Merhaba. R5 3600 - GTX 1660S bir sistem topluyorum. R5 3600'ü Tray aldım, zaten stok fan olsa yetmeyecekti. Elimde kenarda Snowman M200 var. Taksam iş yapar mı? 80 dereceyi geçirmesin yeterli diye düşünüyorum. Yetmeyecekse işlemciye nasıl undervolt yapmak gerektiğini öğreneceğim veya biraz daha...
  9. Ömer Murat KARACA

Sıvı soğutma 2.el Alınır mı

Eski bir model. Sorunsuz bile olsa içindeki sıvı ömrünü doldurmuştur/doldurmak üzeredir. Yine de fiyat süper.
  10. Ömer Murat KARACA

Snowman M200 iyi soğuturmu.

2200G'de stok fana göre yaklaşık 15 derece daha serin çalışıyor CPU.
  11. Ömer Murat KARACA

Çözüldü✓ İ3 10105f için bu soğutucu yeterlimidir?

115X sokete uyumlu her soğutucu 1200 sokete de uyuyor.
Top Bottom