Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Kaliteli işlemci macunu önerisi

mx6 alabilirsin rahat götürür ben mx4 kullanıyorum senede 1 fln değiştiriyorum 4gr mı arkadaşımla ortak almıştık hem onun hem benim pc yi 2,3 senedir değiştiriyoruz daha yarıya bile anca indi 4gr sana 3 sene yeter rahat ama 3 sene kafam rahat etsin dersen diğerini al
  2. Akhiore

Hangi Termal Macunu Almalıyım?

mx6 almalısın mx4 var bitirince mx6 ya geçeceğim bende
  3. Akhiore

24-Pin 90 Derece Güç Bağlayıcısı Kullanmanın zararı olur mu?

Merhabalar yeni bilgisayar aldım ama bildiğiniz üzere bu 24 pin kablosu kötü duruyor ve ucu işemci soğutucunun fanına değecekmiş gibi geliyor yeni kablo almayı düşündüm ama çok pahalı bu tarz bi ara aparat kullansam sorun olur mu sizlere danışmak istedim Başka öneriniz varsa açığım 24 PİN APARAT...
  4. Akhiore

MacBook Pro 2019 Fan sesi ve ısınma sorunu?

Evet bu model
  5. Akhiore

Teşekkürler tam olarak tarayıcımda nasıl aratırsam bilgi bulabilirim bu sorun varsa bildiğiniz bir çözümü var mı?
  6. Akhiore

Merhabalar iş yerinde kullandığım MacBook Pro 2019 i5 işlemcili laptop çok fazla fan sesi çıkarıyor ve sadece opera yada chrome açıkken bile bu derecelerde bazen 60 a felan düşüyor ama çok nadir blender felan kullanırken bu kadar ses çıkartmıyor NOT: Hiç termal macun değişmedi içini...
  7. Akhiore

Thermalright Peerless Assassin VS Frost commander

Upgrade fln yapacaksan o daha iyi sayılır ben rgb sevdalısı olduğum ve arasında ćok performans farkı olmadığı için bunu aldım frost çok az daha sesli ama fanları fln daha iyi o daha fazla hava üfleyebiliyor ama videoda gözüküyor fark zaten 0,50 yada 1 derece farkediyor Ben rgb istemem dersen...
  8. Akhiore

Yok kasa siyah beyaz gözüme daha bi hoş gözüktü karanlıģın ićindeki aydınlık gibi 🙃
  9. Akhiore

Bende iade etmeyip onu kullancağım youtube da test yapan bir kanala sordum sahibi tek fanlı soğutucular bile o işlemciyi rahatlıkla soğutuyor ikiside yeterli olur dedi
  10. Akhiore

Videoda öyle gözüküyor en performanslısı https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-lt520-a-rgb-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,173882595.html. bu gözüküyor ses ve performans olarak
  11. Akhiore

Frost çok az daha serin ama peerls ten 7 desibel fln fazlaya çıkarak bunu yapıyor aradaki fark ise 0.50 derece fln gibi
  12. Akhiore

https://www.xigmatek.com/product/gaming-x-ii/. sığıyor olması lazım ama attığım videoda sanki peerls daha iyi gibi geldi bana bilemedim normalde frost daha iyi olması lazımdı
  13. Akhiore

. bu abimizin videoda sanki peerls daha iyi gibi gözükmüş sanki bilemedim .
  14. Akhiore

Tamamdır peerls aldımda iptal edip frost alayım içim rahat etmedi Kargoya vermişler artık bidahakine
  15. Akhiore

Yok ben 4070s olanı aldım kasası farklıydı
  16. Akhiore

Bende aynı şekil iptal edip frost mu alsam diyorum ama peerless in rgbde bi ayrı güzel
  17. Akhiore

Se olanlar rgb fanlı bi fark yokmuş arasında
  18. Akhiore

Getiralışveriş te link paylaşma yok heralde ben arama yerine thermalright yazıp bulmuştum bende 200tl kupon var 1430 a geliyor orda belki sizdede vardır ben beyaz renk rgb sini aldım ama 1731416569 farkları renk ve siyah düz olanda rgb fan yok
  19. Akhiore

En ucuz n11 de vardı bonusun yoksa getiralışverişten al bence zaten o da n11 orda 250tl kupon vardî 1450 ye fln geliyor olması lazım
  20. Akhiore

Frost commander Vs Peerless Assassin

Büyük ihtimal yapmam onu yapacak bütçem olursa soğutucuyu da değiştiririm tahminim ama arasında ćok az fark olduğu ićin karar veremedim
Top Bottom