Arama sonuçları: *

1. ArdaBKC

Yardım Darkfreezer x123 soğutucu nasıl sökülür?

Arkadaşlar darkfreezer x123 soğutucusunu nasıl sökebilirim?
  2. ArdaBKC

arkadaşlar system fan speed nedir?

t teşekkürler.
  3. ArdaBKC

knk buna uygun driver önerebilirmisin kasayı açtığımda ati yazıyor ekran kartının ama PCI\VEN_10DE&DEV_01D3&SUBSYS_00000000&REV_A1 bu kimlik kodundan hangi ekran kartım olduğuna nvidia çıkıyor. 1602308595 evet.
  4. ArdaBKC

pek hatırlamıyorum ekran kartı driver yükledikten sonra mavi ekran vermeye başladı knk.
  5. ArdaBKC

oynadın mı dan kastın nedir ?
  6. ArdaBKC

knk fazladan mesaj ekledim siteyi yenile bak ve şu resmi atayım belki bir alakası vardır 1602308129 hayır macunu işlemcinin üstüne sıktım ilk olarak yaydım ondan sonra işlemci fanını tık diye oturttum işlemcinin üstüne.
  7. ArdaBKC

knk OC yapınca eğer o hızı desteklemiyorsa eski hıza geri dönüyordu ama en ufak OC da bilgisayar kendini yeniden başlatıyor eski hızına dönüyor. 1602307899 knk şunuda söyleyiyim mavi ekran dediğim sisteminiz yeniden başlatılıyor bekleyiniz anlamında hatta üzgün bir surat çıkıyor onu diyorum...
  8. ArdaBKC

Knk bilemiyorum tam oyuna girerken ekran 4:3 oluyor hop mavi ekran çözümü varmı knk ?
  9. ArdaBKC

gigabyte ga-945gcm-s2l o anakartın neresinde bilemiyorum. 1602307031 Knk şimdi gördüm takılı değil knk ve bilgisayarda GTA vice City e girince mavi ekran veriyor.
  10. ArdaBKC

knk şuan kasanın kapağı açık dönüyor işlemci fanı. 1602306275 knk ondan kaynaklı mı bilemem ama gta vice city e girince bile mavi ekran veriyor. 1602306315 çözümü var mı ? 1602306621 @crazyreign knk sen anlıyor musun aklıma hep rgb de işlemci soğutucusunda işlemci fanın da ilk sen geliyorsun...
  11. ArdaBKC

knk çalışıyor biosta cpu fan 2000-2250 mi ne gösterdi doğal mı yada ben yanlış hatırlıyorum. 1602305969 eğer yanlışsa foto çekip gönderem.
  12. ArdaBKC

arkadaşlar bilgisayarım 10-15 yıllık bir bilgisayar bios girdim cpu fan speed çalışıyor ama system fan speed 0 diyor önemli bir şey mi ?
  13. ArdaBKC

GamePower Iceberg 360 AM4 Destekli mi?

peki neden 1587677888 knk bende donanım arşivinin sistemi üzerinde geliştirme yaptım onun için sordum ordakinden ne kadar iyi o sıvı soğtucu Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB CPU Sıvı Soğutma
  14. ArdaBKC

biraz geç oldu kusura bakma amd ryzen 7 3700x de kullanıcam
  15. ArdaBKC

arkadaşlar bu soğtucu am4 destekliyormu
Top Bottom