CPU fanı çalışmıyor o zaman.arkadaşlar bilgisayarım 10-15 yıllık bir bilgisayar bios girdim cpu fan speed çalışıyor ama system fan speed 0 diyor önemli bir şey mi ?
knk çalışıyor biosta cpu fan 2000-2250 mi ne gösterdi doğal mı yada ben yanlış hatırlıyorum.CPU fanı çalışmıyor o zaman.
eğer yanlışsa foto çekip gönderem.knk çalışıyor biosta cpu fan 2000-2250 mi ne gösterdi doğal mı yada ben yanlış hatırlıyorum.
O zaman o kasa fanının hızı.knk çalışıyor biosta cpu fan 2000-2250 mi ne gösterdi doğal mı yada ben yanlış hatırlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer yanlışsa foto çekip gönderem.
knk şuan kasanın kapağı açık dönüyor işlemci fanı.O zaman o kasa fanının hızı.
çözümü var mı ?O zaman o kasa fanının hızı.
Anakart ne? Kasa fan girişine herhangi bir fan kablosu takılı mı?knk şuan kasanın kapağı açık dönüyor işlemci fanı.
knk ondan kaynaklı mı bilemem ama gta vice city e girince bile mavi ekran veriyor.
çözümü var mı ?
@crazyreign knk sen anlıyor musun aklıma hep RGB de işlemci soğutucusunda işlemci fanın da ilk sen geliyorsun aklıma.
gigabyte ga-945gcm-s2l o anakartın neresinde bilemiyorum.Anakart ne? Kasa fan girişine herhangi bir fan kablosu takılı mı?
Knk şimdi gördüm takılı değil knk ve bilgisayarda GTA vice City e girince mavi ekran veriyor.Anakart ne? Kasa fan girişine herhangi bir fan kablosu takılı mı?
Knk bilemiyorum tam oyuna girerken ekran 4:3 oluyor hop mavi ekran çözümü varmı knk ?Fan oraya takılı değilse 0 RPM yazması normaldir.
Mavi ekran sebebi çok fazla olabilir. CPU aşırı ısınıyor galiba, 2000-2500 de döndüğüne göre.
knk OC yapınca eğer o hızı desteklemiyorsa eski hıza geri dönüyordu ama en ufak OC da bilgisayar kendini yeniden başlatıyor eski hızına dönüyor.Milyon tane farklı mavi ekran ile farklı çözüm var.
Önce sistemi ve işlemci fanını temizle, sonra işlemci üzerindeki termal macun bitmiş ise yenile.
OC var mı bu arada?
knk şunuda söyleyiyim mavi ekran dediğim sisteminiz yeniden başlatılıyor bekleyiniz anlamında hatta üzgün bir surat çıkıyor onu diyorum.knk OC yapınca eğer o hızı desteklemiyorsa eski hıza geri dönüyordu ama en ufak OC da bilgisayar kendini yeniden başlatıyor eski hızına dönüyor.
knk bu sorun yüzünden daha dün termal macun sürdüm etki etmedi.Milyon tane farklı mavi ekran ile farklı çözüm var.
Önce sistemi ve işlemci fanını temizle, sonra işlemci üzerindeki termal macun bitmiş ise yenile.
OC var mı bu arada?
knk fazladan mesaj ekledim siteyi yenile bak ve şu resmi atayım belki bir alakası vardırŞimdi de destekleniyor ama fazla ısınıyor olabilir.
Dediğim gibi temizlik yap ve macun yenile.
hayır macunu işlemcinin üstüne sıktım ilk olarak yaydım ondan sonra işlemci fanını tık diye oturttum işlemcinin üstüne.Şimdi de destekleniyor ama fazla ısınıyor olabilir.
Dediğim gibi temizlik yap ve macun yenile.
Macun dün sürdü isen hatalı sürmüş olabilirsin.