Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Çözüldü✓ Mesh kasanın camını açarsam hava akışı bozulur mu ?

Hocam kasa hakkında çok bilgi bulamadım internette, ARGB diye geçiyor ve ürün fotoları da öyle ama Donanım Arşivi’nin MD4 videosunda rainbow gibi geldi. Mümkünse fotoğrafını atabilir misiniz, RGB mi rainbow mu?
  2. ArdaM

Öneri Aliexpress'ten İşlemci Soğutucu Önerisi

Az önce stok fanla Star Wars Battlefront 2 oynarken işlemcimin 95 dereceye çıktığını öğrendim, egzoz fanı ayağımı eritince Aliexpress kuponulya soğutucu almaya karar verdim. Çin sitesi olduğu için doğal olarak hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemiyorum. Bilen varsa 120 TL'ye kadar bir öneri...
  3. ArdaM

Öneri Trendyol'dan 150 TL Civarı İşlemci Soğutucu Önerisi

Teşekkürler. X6 düşünüyorum, para gelsin alırım :)
  4. ArdaM

Öneri Trendyol'dan 150 TL Civarı İşlemci Soğutucu Önerisi

Bu seferki Paylaş Kazan kampanyasından soğutucu alayım diyorum, 2600 stok fanından iyi bir soğutucu tavsiyesi verir misiniz?
  5. ArdaM

T6 Öldü! Yaşasın yeni Kral!

F
  6. ArdaM

350 tl ye sıvı soğutma mı yoksa kule tipi fan mı

https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-pm-HB00000UVGM7?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-bilgisayar-bilesenleri&gclid=CjwKCAiAnIT9BRAmEiwANaoE1ViR57InJ_d1TowbsizGu5489TvWlw2MuwZAh7giFkCot3fSnP3nkBoCEu8QAvD_BwE
  7. ArdaM

Snowman t6 ultra mavi kırmızı rainbow

Aynı modelse fark etmez tabii, ama sanırım o başka model.
  8. ArdaM

BIOS OC Genie 4 Nedir?

Maalesef yok
  9. ArdaM

BIOS OC Genie 4 Nedir?

Şu an bu halde.
  10. ArdaM

BIOS OC Genie 4 Nedir?

Ben şimdi ryzen master'a girdim ama ne yapacağıma dair en ufak fikrim yok yardımcı olur musun
  11. ArdaM

BIOS OC Genie 4 Nedir?

Şu an 80 dereceyi gördüm kapatayım en iyisi :D
  12. ArdaM

BIOS OC Genie 4 Nedir?

+650 vermiş 3.85ghz'de çalışıyor
  13. ArdaM

BIOS OC Genie 4 Nedir?

+450mhz verdi. Voltaja afterburner'dan mı bakıyorum?
  14. ArdaM

BIOS OC Genie 4 Nedir?

Genie 4 açıkken 10 dakika kadar valorant değerler böyle, normalde de 3.4ghz'de 65-75 civarında oynuyorum zaten
  15. ArdaM

BIOS OC Genie 4 Nedir?

Evet, muhtemelen çok ısınacak kasa da çok hava almıyor
  16. ArdaM

BIOS OC Genie 4 Nedir?

Açıp deniyorum o zaman
  17. ArdaM

BIOS OC Genie 4 Nedir?

Bios ayarlarındaki OC Genie 4 nedir, açmam gerekiyor mu?
  18. ArdaM

T6 Ultra İle İlgili Birkaç Soru

Şaka yapmıyorum hiç aklıma gelmemişti :D teşekkürler arkadaş mezura almaya gitti 1597870826 Denedik ve başaramadık. Ben size kasa içi ölçüleri atsam yardımcı olabilir misiniz?
  19. ArdaM

T6 Ultra İle İlgili Birkaç Soru

Selamlar arkadaşım i5 4460 işlemcisi için t6 ultra almak istiyor ama kasaya sığmaması gibi korkularımız var. Kasanın fotoğrafını atıyorum. Fanın PSU'ya değeceğinden korkuyorum.
Top Bottom