Arama sonuçları: *

1. BATTLEFIELD

Yardım sıvı soğutma tıkırtı sesi

Gözle görülür bir sıkıntı yaşamıyorsan önemsiz bir detaydır boşver.
  2. BATTLEFIELD

İşlemci fanı kablosunu sys ye takarsak ne olur CPU fan yeri arızalı galiba

Hiç bilmiyorum çalışabilir belki ama daha önce hiç oraya takıldığını görmedim.
  3. BATTLEFIELD

İşlemci fanı kablosunu sys ye takarsak ne olur CPU fan yeri arızalı galiba

Pinin birisi boşta kalsa bile çalışır diye biliyorum. Pinler bozulmuş olabilir.
  4. BATTLEFIELD

AMD WRAİTH PRİSM KABLO

Kablosu nasıl kayıp? Kablosu soğutucuya bitişik gelmiyor mu?
  5. BATTLEFIELD

LAPTOP İÇİN GÜÇLÜ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

https://www.monsternotebook.com.tr/notebook-cooler/monster-pusat-notebook-sogutucusu/ Olabilir.
  6. BATTLEFIELD

Öneri Alfais 4303 3 Pin , 3 Port fan çoklayıcı alınır mı ?

Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum düz çoklayıcı zaten. Herhangi bir sıkıntıda da kolayca iade edersin Amazon olduğu için.
  7. BATTLEFIELD

Sizce wraith prism mi yoksa wraith stealth mi?

Elinde Wraith Prism varken kesinlikle Wraith Prism'i değerlendir. Prism ile Stealth arasında yapı olarak bile ciddi fark var.
  8. BATTLEFIELD

Anakartın üzerinde bulunan System_Fan'ı nasıl çoklayabilirim?

https://m.n11.com/fan-coklayici-y-pwm-kablosu-splitter-4-pin-switch-3-pin-3-P483540248?utm_campaign=akakce_genel&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc Şunun gibi bir çoklayıcı almanız gerekiyor. Biraz daha araştırarak daha iyi bir şey bulabilirsiniz.
  9. BATTLEFIELD

H410 anakart ile Ram e CL düşürme yapılabilir mi?

Evet, düşürebilirsin. Ne kadarlık bir hız aşırtma yaptığına bağlı ama az yapsan bile illa ki performans artışı görürsün.
  10. BATTLEFIELD

R5 1600 soğutucusu nasıl çıkarılmalı?

Rahat bir şekilde kullanırsınız merak etmeyin. Hocam sizin bu endişeniz neden ben pek anlamadım. İşlemcinin pini yamulduğu için mi bu soruları soruyorsunuz? Eğer bundan dolayı soruyorsanız bu soruları, hiç bir problem olmaz merak etmeyin. İşlemci sokete tamamen oturup çalışmayı başardıysa...
  11. BATTLEFIELD

Yazılım üzerinden bakmanız gereken bir şey yok.
  12. BATTLEFIELD

Onu buradan bilmek zor ama açıldıysa bir sorun çıkmayacaktır.
  13. BATTLEFIELD

Büyük Boy Kasa Önerisi ?

Bir çok Mid Tower kasa 360 mm'ye kadar sıvı soğutma desteğini sağlıyor. Sizin ismini belirttiğiniz kasa da muhtemelen destekliyordur.
  14. BATTLEFIELD

Yardım Amd Wraith Spire Renk Nasıl Değiştirilir?

Onu gördüm de,Wraith Spire Ryzen 5'in X ibareli işlemcilerinde gelen soğutucu olması lazım.Siz şimdi fotoğrafta attığınız soğutucuyu mu kullanıyorsunuz?
  15. BATTLEFIELD

Yardım Amd Wraith Spire Renk Nasıl Değiştirilir?

Hayır o PWM bağlantısı sanırım. Wraith Spire soğutucuya ne zaman RGB gelmiş,benim bildiğim Wraith Spire'de RGB yoktu.
  16. BATTLEFIELD

Snowman RGB Rainbow Kasa Fanı

Bunun kasa fanı olanı değil de işlemci soğutucusu olanı çok öneriliyor. Kasa fanı hakkında fikrim yok ancak fiyatı gerçekten iyiymiş.
  17. BATTLEFIELD

Öneri PWM Fan Çoklayıcı Önerisi

O Amazon'dan önerdiğim çoklayıcı Molex ile değil SATA bağlantısı ile bağlanıyor sanırsam.Ve evet Molexle bağlandığında fanlar son hızında dönüyor ve kontrol edilemiyor. Hayırlı olsun mesajını postaladık.
  18. BATTLEFIELD

Öneri PWM Fan Çoklayıcı Önerisi

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/4-pin-3lu-fan-coklayici-fan-splitter-fan-cogaltici-4pin-3-pin-P381786088?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Şu işinizi görür. Biraz daha fazla olması için bu var...
  19. BATTLEFIELD

10700k ya hava soğutucu olur mu?

Olur,şuan her işlemci için sıvı soğutma şart değil bildiğim kadarıyla.
Top Bottom