Neler Yeni

Öneri PWM Fan Çoklayıcı Önerisi

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Fanlarımın tam devirde dönmesini istemiyorum. Anakart ile iletişime geçip sıcaklığa göre artıp azalmasını istiyorum. Bütçem max 90TL. 4 Fan çoklayıcı yetecektir ama tercihim en az 6 olmasından yana. Şimdiden teşekkür ederim.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Şu işinizi görür.
Biraz daha fazla olması için bu var;

Bu arada Random atın da gümüş olun.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fanlarımın tam devirde dönmesini istemiyorum. Anakart ile iletişime geçip sıcaklığa göre artıp azalmasını istiyorum. Bütçem max 90TL. 4 Fan çoklayıcı yetecektir ama tercihim en az 6 olmasından yana. Şimdiden teşekkür ederim.
https://www.hepsiburada.com/alfais-...witch-kablosu-p-HBV00000BJA3I?magaza=Evaletim

Ben 2 tane bu kablodan aldım ve memnunum. 4 tane 2 ayrı marka Pwm fan olduğu için bu şekil kullanıyorum. Satın alırken yorumlarda farklı marka fanlar olursa hızlarında düzensizlik olabiliyor diye yazmışlardı. Satın alırken bu konuyu göz önünde bulundurun hocam.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu işinizi görür.
Biraz daha fazla olması için bu var;

Bu arada Random atın da gümüş olun.
Bende zaten 1 to 3 çoklayıcı var. Bu çoklayıcıyı eski çoklayıcının ucuna takacağım için güç beslemesinde sorun olabilir. Kalan molex beslemeli kablo. Bunda da bazı alanlar hızının artıp azalmadığını söylemiş. Forumda kullandığını bildiğiniz biri var mı?

Not: 2000 mesaj ile Gümüş oldum.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bunda da bazı alanlar hızının artıp azalmadığını söylemiş. Forumda kullandığını bildiğiniz biri var mı?
O Amazon'dan önerdiğim çoklayıcı Molex ile değil SATA bağlantısı ile bağlanıyor sanırsam.Ve evet Molexle bağlandığında fanlar son hızında dönüyor ve kontrol edilemiyor.

Not: 2000 mesaj ile Gümüş oldum.
Hayırlı olsun mesajını postaladık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,755
Üyeler
163,546