Arama sonuçları: *

1. B

Vatan Bilgisayar soğutucu montajı yapar mı?

ordaki çalışanların insafına kalmış ama takacaklarını sanmam
  2. B

Büyük hava soğutmalar sisteme zarar verir mi?

evet hocam enson the last of us da yüzde 100 işlemci kullanımında 69 derece görmüştüm ondan sonra normal olarak ets2 cs2 assetto corsa bu tarz oyunlarda max 66 oluyor oda işlemciye yük binerse bende birde kullandığım termal macun kule tipi fanın içinden çıkanı kullandım daha kaliteli termal...
  3. B

Büyük hava soğutmalar sisteme zarar verir mi?

yok hocam kule tipini montaj yaparken vidalarını düzgün bir şekilde takarsan anakarta zarar vermez hocam bende https://www.gaming.gen.tr/urun/384744/thermalright-assassin-x-120-refined-se-argb-tl-c12c-s-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ bundan var 7500f var bende 66 derece üstünü görmedim
  4. B

Yardım Açılmış termal macunun bozulma süresi var mı?

macunun bozulma tarihi varmıdır bilmiyorum ama termal macun yenilemeyi sezondan sezona yaparsan çok daha iyi olur
  5. B

XPG Valor Air'in içine Thermalright peerless assasin takılır mı?

hocam o farketmez zaten sizin fanınızda 120mm
  6. B

https://www.gaming.gen.tr/urun/384744/thermalright-assassin-x-120-refined-se-argb-tl-c12c-s-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 1712153320 taktığım kule tipi bu kasa zaten xpg valor
  7. B

evet hocam kasa olarak aynısı bende var kule tipi olarak da onun tek fanlısı var sığdı içine
  8. B

Öneri THERMALRIGHT ASSASSIN 120SE aldım hangi fanları kullanmamı önerirsiniz

kendi içinden çıkan fanları iyidir hocam ama sizin elinizdeki fanlara bir şey diyemem
  9. B

Öneri Am5 soket için contact frame gereklimi ?

ama şimdi arkadaşın dediği başka bir şey anakartını yamultmuş
  10. B

valla hocam bilemiyorumki 1710228868 derecelerin veya termal macun tam basıyormu yerine
  11. B

bendede r5 7500f var ve am4 uyumlu kule tipi soğutucu kullanıyorum oturma konusunda bir sıkıntı göremedim
  12. B

işlemci soğtucumu hangisi seçmeliyim?

anladım hocam sizin işlemciniz fazlamı ısınıyor
  13. B

işlemci soğtucumu hangisi seçmeliyim?

hocam işlemciniz çok fazla ısınmaz zaten bence soğutma alacağınıza 5600 e geçin sizin için daha iy olacaktır
  14. B

Ryzen 5 7500f hangi soğutucu alınır

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14145&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_tuuBhAUEiwAvxkgTt8Ep_a6VprzgWFtGFRM7FM1dO5oAIcHLvUhya0F5VnsZqFBby0qzxoC5WcQAvD_BwE kesinlikle düşünmen bile hata ucuz sıvı soğutma alınmaz hocam pahalı kule tipi soğutucu ucuz sıvı soğutmadan kat kat iyidir...
  15. B

Fanlarımı nasıl boyayabilirim?

zımpara yapması gerekir zımparasız boya bir süre sonra soyulur
  16. B

Yardım Sıvı Soğutucu Borusuna Zarar Gelir mi ?

yok hocam hiçbirşey olmaz yeterki boruyu 90 derece getirme açı olarak
  17. B

Kablolamayı Nasıl Daha İyi Yaparım ?

evet hocam ben işte yazılanı gpu sandım o karttan karta değişiyor ama eskiden sizinde dediğiniz gibi eski karttlar genellikle çift kablo oluyordu
  18. B

:) evet hocam ben yazılanı okudum ilk başta gpu sandım ondan sonra baktım ki cpu olanmış :)
  19. B

evet hocam sizin işlemciniz zaten fazla watt çeken işlemci ama bizim işlemcimiz r5 7500f ondan dolayı tek kablo her türlü yetiyor
  20. B

evet hocam genellikle tek kablolu olanlar olduğu için kafam karıştı 1709014021 siz hangi işlemciyi kullanıyorsunuz
Top Bottom