Arama sonuçları: *

1. B

Bana en iyi kule tipi soğutucu ne söyler misiniz

Thermalright phantom spirit ve pearless assassin öneririm hocam fiyatına göre en iyilerden.
  2. B

Yardım en iyi fiyat performans bir hava soğutucu

Thermalright pearless assassin veya phantom spirit öneririm hocam.
  3. B

i5 13400F işlemci için soğutucu önerisi

Sağolun dostlar
  4. B

i5 13400F işlemci için soğutucu önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  5. B

Çözüldü✓ Sıvı Soğutucu Önerisi

Tamamdır hocam teşekkürler yardımınız için kıyaslama yapıldığı zaman spirit daha iyi o zaman değerlendireceğim
  6. B

Ses açısından farkları nasıldır hocam sessiz olsun istiyorum da fiyat çok önemli değil zaten rgb modelini düşünüyorum
  7. B

Thermalright peerless assassin mi almalıyım yoksa phantom spirit mi? Çok bir performans farkı var mıdır hangisi daha iyidir uzun süre kullanmak istiyorum
  8. B

Tamamdır teşekkürler kule tipi soğutmalara yöneleceğim hocam.
  9. B

i5 13400f için yeterli olur mu hocam ve ses seviyesi hakkında bilginiz var mı rahatsız eder mj?
  10. B

Tamamdır hocam bi bakayım dediklerinize
  11. B

Ben de şuanda intel'in kendi stok soğutucusu var ve sesi fazla çıkıyor bir süre sonra işlemci ısınınca. Senin önerdiklerinde de ses olur mu rahatsız eder mi beni?
  12. B

Neden sıvı almayayım hocam
  13. B

i5 13400f işlemcili bir sistemim var. Araştırdım biraz ve cooler master ml240l sıvı soğutucuyu almayı düşündüm. Cooler master tavsiye ediliyor genelde. Kullanan var mı veya performansı nasıl? Başka önerilerde de bulunabilirsiniz.
Top Bottom