i5 13400f işlemcili bir sistemim var. Araştırdım biraz ve cooler master ml240l sıvı soğutucuyu almayı düşündüm. Cooler master tavsiye ediliyor genelde. Kullanan var mı veya performansı nasıl? Başka önerilerde de bulunabilirsiniz.
sıvı degıl hava al phantom sıpırıt yada pearl assasin alıni5 13400f işlemcili bir sistemim var. Araştırdım biraz ve cooler master ml240l sıvı soğutucuyu almayı düşündüm. Cooler master tavsiye ediliyor genelde. Kullanan var mı veya performansı nasıl? Başka önerilerde de bulunabilirsiniz.
Neden sıvı almayayım hocamsıvı degıl hava al phantom sıpırıt yada pearl assasin alın
sıvının omru var ondanNeden sıvı almayayım hocam
Ben de şuanda intel'in kendi stok soğutucusu var ve sesi fazla çıkıyor bir süre sonra işlemci ısınınca. Senin önerdiklerinde de ses olur mu rahatsız eder mi beni?sıvının omru var ondan
olmaz hocamBen de şuanda intel'in kendi stok soğutucusu var ve sesi fazla çıkıyor bir süre sonra işlemci ısınınca. Senin önerdiklerinde de ses olur mu rahatsız eder mi beni?
Tamamdır hocam bi bakayım dediklerinizeolmaz hocam
i5 13400f için yeterli olur mu hocam ve ses seviyesi hakkında bilginiz var mı rahatsız eder mj?THERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 EVO INTEL, AMD Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 EVO INTEL, AMD Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
hocam 13400f için 1000 tl lik kule tipi soğutma bile yeterli oluri5 13400f için yeterli olur mu hocam ve ses seviyesi hakkında bilginiz var mı rahatsız eder mj?
Tamamdır teşekkürler kule tipi soğutmalara yöneleceğim hocam.hocam 13400f için 1000 tl lik kule tipi soğutma bile yeterli olur
Gayet yeterli ses seviyesi sıvı soğutmalardan ve stok fan dan çok daha az olur ve çok uzun süre kullanabileceğin kaliteli bir ürün.i5 13400f için yeterli olur mu hocam ve ses seviyesi hakkında bilginiz var mı rahatsız eder mj?
Bu da yeterli olabilir ama diğeri bir tık daha iyibu fiyata varken kaçırmamak lazım.🔥İndirim - 🔥ThermalRight Pearless Assasins 120 1299 TL🔥
Alın köşeye atın dursun :D https://www.gaming.gen.tr/urun/384770/thermalright-peerless-assassin-120-tl-c12-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.83.8forum.donanimarsivi.com
Pardon bu evo modeliymiş bu pahalı birazTHERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 EVO INTEL, AMD Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT PHANTOM SPIRIT 120 EVO INTEL, AMD Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr