Neler Yeni

Çözüldü✓ Sıvı Soğutucu Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
Gayet yeterli ses seviyesi sıvı soğutmalardan ve stok fan dan çok daha az olur ve çok uzun süre kullanabileceğin kaliteli bir ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu da yeterli olabilir ama diğeri bir tık daha iyi

Pardon bu evo modeliymiş bu pahalı biraz

Hocam arkadaşın attığı güzel ama o kadar para vermeye gerek yok https://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html
Bunu al yeter de artar aynı gibi bir şey diğeriyle
Thermalright peerless assassin mi almalıyım yoksa phantom spirit mi? Çok bir performans farkı var mıdır hangisi daha iyidir uzun süre kullanmak istiyorum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Thermalright peerless assassin mi almalıyım yoksa phantom spirit mi? Çok bir performans farkı var mıdır hangisi daha iyidir uzun süre kullanmak istiyorum
şuan indirimde al bence. phantom spirit daha iyi ama fazla fark etmez 3 derece en fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
Thermalright peerless assassin mi almalıyım yoksa phantom spirit mi? Çok bir performans farkı var mıdır hangisi daha iyidir uzun süre kullanmak

şuan indirimde al bence. phantom spirit daha iyi ama fazla fark etmez 3 derece en fazla
Ses açısından farkları nasıldır hocam sessiz olsun istiyorum da fiyat çok önemli değil zaten rgb modelini düşünüyorum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap