Arama sonuçları: *

1. B

T6 Ultra Soğutucum Kötü Mü Duruyor?

Üstündeki (Çince sanırım) yazılar biraz rahatsız etti. Onun dışında ideal gibi duruyor.
  2. B

Kule Tipi Soğutucu vs Sıvı Soğutma

Eğer kasa içindeki çirkin kaba görüntü seni rahatsız etmeyecekse hava soğutma. Aşağıdaki videoda üst modeller kıyaslanmış bakabilirsiniz. Sıvı soğutmanın en büyük avantajı estetik görüntüsü.
  3. B

XİGMATEK SIVI SOĞUTUCULARI İYİMİ

Dostum madem farklı öneri istemiyorsun neden buraya konu açıyorsun ki? Özel bir sebebi var mı?
  4. B

Bu sıvı soğutucu alınır mı?

Alıcaksanız 240MM alın hocam. Bunlar soğutma anlamında tatmin edici olmuyor.
  5. B

linkteki sıvısoğutma alınır mı

Corsair, CoolerMaster,SilverStone gibi markalar karşılıyor. En iyi sıvı soğutmanın bile sızdırma imkanı varken risk almaya değmez bence.
  6. B

ID Cooling herhangi bir sızdırma konusundan zararı karşılıyor mu? Yanlış anlamayın meraktan sordum.
  7. B

Dostum rampage ne alaka? Burada SilverStone, CoolerMaster gibi markalardan bahsediyoruz.
  8. B

Vereceği performans 300-400 liralık hava soğutmayla aynı olur. Kısacası alınmaz . PF240'a bakabilirsin.
  9. B

Hangi durumlarda sıvı soğutma gereklidir

Soğutma performansı olarak çoğu aynı fiyat bandındaki hava soğutmayla aynı performans verir aslında. Ama yüksek bütçesi olup kasanın estetik görünmesini isteyen kullanıcılar içindir. Yalnız sıvı soğutma alırken paraya kıyıp düzgün , sızdırmazlık garantisi veren firmalardan alın (SilverStone...
  10. B

Sıvı Soğutucu Önerir Misiniz? Bütçe: 950₺

Sıvı soğutma olarak PF240 öneririrm. Bu arada kasanızda bulunan PSU iyi değil. Kasayı almış mıydınız?
  11. B

BEyler benim egzoz fanı yönü yukarı bakınca çalışmıyor aşağı bakınca çalışıyor ne yapmalıyım

Sorununuzun ne olduğunu daha iyi bir Türkçe ile anlatın lütfen.
  12. B

M2 Ssd soğutucu blok önerisi

Ne kadar ısınıyor SSD’niz?
  13. B

Lettop Fan Markası Ögrenmek

Tüm yazım yanlışları bir arada şu örnekte cidden.
  14. B

Lettop Fan Markası Ögrenmek

Lettop dediğiniz laptop mu? Eğer laptop'dan bahsediyorsanız modelini belirtin lütfen.
  15. B

Msı Core Liquid 360R alır mı?

Gayet iyi bir soğutucu. Hayırlı olsun.
  16. B

Alınabilir. Yaklaşık aynı fiyata SilverStone PF360 var. Alternatif olarak değerlendirebilirsin.
  17. B

Kaç para tutuyor?
  18. B

kasanın egzoz fanı ses yapıyor

Sizinki tam oturmamış olabilir.
  19. B

kasanın egzoz fanı ses yapıyor

Fan vidalarını kontrol eder misiniz? Fan tam oturmuş olmalı.
  20. B

Bu ürün bu fiyata iyi mi?

Öbürüne göre daha iyi. Alınabilir.
Top Bottom