Kasa hoş duruyor. Soğutucu beni o kadar rahatsız etmediO mecbur, düz takarsam arkadaş kablo şişkinlik yapıyor. Genel olarak kablolamam ve kasam gayet iyi.
Kaynak: bir önceki açtığım konuya gelen yorumlar. Kasa nasıl? Alıntıyı görüntüle
Kasa hoş duruyor. Soğutucu beni o kadar rahatsız etmediO mecbur, düz takarsam arkadaş kablo şişkinlik yapıyor. Genel olarak kablolamam ve kasam gayet iyi.
Kaynak: bir önceki açtığım konuya gelen yorumlar. Kasa nasıl? Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sizce çirkin mi duruyor? Fanlar güzel ama geriye kalan kısımları nasıl duruyor? İçten cevap verin, gerekirse o Snowman yazan yeri siyaha boyarım.
Fotoğraflara baktıktan sonra bi’ zahmet anketten oy verin.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ekran kartını Zotac bayağı küçük yapmış nedense. Diğer 1650 Super'ler biraz daha büyük.Küçücük -fandan küçük- ve backplatesiz ekran kartı çok daha kötü duruyor.
RAM'lere çarpıyor, fanını azıcık yukarıya aldım, şu an değmiyor.Tek derdin bu olsun hocam bence gayet güzel duruyor.Soğutucu epey büyükmüş ramlerler çakışmadığına sevindim.Ramlerin renkleri efsane.
Fanı yukarı alma özelliği var mı ? Birde o anakart dayanabiliyor mu bu kadar büyük bir soğutucuya.Ben şahsen korkardım kırılacak diye.RAM'lere çarpıyor, fanını azıcık yukarıya aldım, şu an değmiyor.
Evet onun fanı ama ekstra olarak satın aldım. Arctic Bionix P120 PWM PST.arctic esports fanı mı taktın?
Evet fanı istediğin yere ayarlayabiliyorsun.Fanı yukarı alma özelliği var mı ? Birde o anakart dayanabiliyor mu bu kadar büyük bir soğutucuya.Ben şahsen korkardım kırılacak diye.
Evet işte sadece kaygı o kadar yük biniyor ben tedirgin olurum.Evet onun fanı ama ekstra olarak satın aldım. Arctic Bionix P120 PWM PST.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet fanı istediğin yere ayarlayabiliyorsun.
Niçin taşıyamayacak? S2H anakart ile T6 kullanan bir ben değilim ki.
Evet onun fanı ama ekstra olarak satın aldım. Arctic Bionix P120 PWM PST.
Güzel görünsün mü istiyorsunArkadaşlar sizce çirkin mi duruyor? Fanlar güzel ama geriye kalan kısımları nasıl duruyor? İçten cevap verin, gerekirse o Snowman yazan yeri siyaha boyarım.
Fotoğraflara baktıktan sonra bi’ zahmet anketten oy verin.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bence güzel gözüküyor. peki soğutmasına etkisi oldu mu?Evet onun fanı ama ekstra olarak satın aldım. Arctic Bionix P120 PWM PST.
Bi' zahmet. Yeni almadım, uzun süredir kullanıyorum da konu açasım geldi.bence güzel gözüküyor. peki soğutmasına etkisi oldu mu?