Ben kasamın görüntüsünden, yaptığım kablolamadan gayet memnunum. Bilmem senin hoşuna gitti mi bu kasa? Geçen ki konuya güzel yorumlar geldi, bu konuya da iyi yorumlar geldi ama bu soğutucu konusu.En güzel duran şey:
Kasanın arkasındaki kablonun rahatça salınması. Arka kapağımın 1 cm daha geniş olması ne iyi olurdu.
Aşağıya taktığımda SATA güç kablosu şişkinlik yapıyor, onu düzeltemem.Kk soğutucu güzel baba gibi duruyordu, SSD TERS ONU DÜZRLT BALLAHA ELİM AYAĞIM TĞTİTRİYO EVİNİ BASVAM.
Tam olarak benlik bi kasa değil, ama arkası güzel duruyor.Ben kasamın görüntüsünden, yaptığım kablolamadan gayet memnunum. Bilmem senin hoşuna gitti mi bu kasa? Geçen ki konuya güzel yorumlar geldi, bu konuya da iyi yorumlar geldi ama bu soğutucu konusu.
Tekrar konu açacağım, kasanın genel görüntüsü diye. Detaylı fotoğraflar ekleyeceğim, bakalım tepkiler ne olacak.
Allah'ım şimdi delireceğim. Ulan SSD'ye neden bu kadar taktınız ki?Sinir krizi geçiriyorum şuan o SSD niye öyle.
Senlik kasa dan kastın nedir? Merak ettim, hani nasıl bir kasa isterdin. "Öyle 3090 olsun" falan tarzı değil, bu kasada ne olsun isterdin yani.Tam olarak benlik bi kasa değil, ama arkası güzel duruyor.
O değil de SSD niye tersAllah'ım şimdi delireceğim. Ulan SSD'ye neden bu kadar taktınız ki?
Aşağıya taktığımda SATA güç kablosu şişkinlik yapıyor, onu düzeltemem.
Donanım’dan bahsetmedim, kasadan bahsettim:Senlik kasa dan kastın nedir? Merak ettim, hani nasıl bir kasa isterdin. "Öyle 3090 olsun" falan tarzı değil, bu kasada ne olsun isterdin yani.
Değiştir lan, değiştir SERİİİİİİ YENGEN KURUDU HIZLI OL AMA SERİİİİİ HIZLLIIIIIIBen kasamın görüntüsünden, yaptığım kablolamadan gayet memnunum. Bilmem senin hoşuna gitti mi bu kasa? Geçen ki konuya güzel yorumlar geldi, bu konuya da iyi yorumlar geldi ama bu soğutucu konusu.
Tekrar konu açacağım, kasanın genel görüntüsü diye. Detaylı fotoğraflar ekleyeceğim, bakalım tepkiler ne olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aşağıya taktığımda SATA güç kablosu şişkinlik yapıyor, onu düzeltemem.