Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

Çözüldü✓ DeepCool AG400 BK ARGB 120mm alınır mı ?

Eyvallah kardeşim . Gelbura güvenilirdir . Hatta alışveriş yapıp sorun yaşayan olursa firmadan önce bana ulaşsın elimden geleni yaparım .
  2. BatuhanKLC

Asus Prime B660M-K D4 ve I5-13400F için soğutucu önerisi

Çok para bunlar , ID- Cooling ve Deep Cool dan beğendiğin modellere bakabilirsin
  3. BatuhanKLC

DeepCool ASSASIN IV Hava Soğutucu Çıktı

Efsane olur 12600k ile , oc yapıp soğutma performansı denenmeli
  4. BatuhanKLC

DeepCool ASSASIN IV Hava Soğutucu Çıktı

O nasıl bi para yiğidim :eek:
  5. BatuhanKLC

Yardım Se214xt anakarta büyük geldi

Yanlış. 1687530075 Montajın yanlış , her kafadan bir ses çıkıyor , anakartla durumun alakası yok uzaktan yakından ... 180 derece çevir tak sorunun çözülecek.
  6. BatuhanKLC

Videoyu izle 3.17 ye bak . 3.17 de ayakların bir tarafı uzun bir tarafı kısa . Videoya göre montajla .
  7. BatuhanKLC

Soğutma bloğu hatalı takılmış o soğutucuda ramlere değmez fan . Kanalı takip et , arkadaşlarına öner ;)
  8. BatuhanKLC

ID-COOLING SE-224-XTS ile AMD Ryzen 5 5600 uyumlu mu?

XTS modelinin uzunluğu daha kısa , fakat fandan dolayı performansı muhtemelen 1 tık daha iyi olacaktır , fanlar rgb seride yenilenmiş fanlar , daha kaliteli ve hava akışı daha iyi eğer bütçen varsa xts modele yönelebilirsin
  9. BatuhanKLC

Termal Macun önerir misiniz?

Evet dostum.
  10. BatuhanKLC

Deneyimlemedim fakat ısı iletkenliğinin çok da bir önemi yok , kullanılan malzeme önemli , silikon bazlı mı ? Cıva bazlı mı ? gibi gibi ... Piyasanın en yüksek wmk lık macunu frost x25 le neredeyse aynı değeri veriyor.
  11. BatuhanKLC

mx-4, mx-6 , frost x25 , noctua nt h2 hepsi başarılı macunlar , bütçene en uygun olanı alabilirsin .
  12. BatuhanKLC

Çözüldü✓ ID-Cooling SE-214-XT vs dark freezer x123

Rica ederim her zaman
  13. BatuhanKLC

ID-Cooling Frostflow X240 İncelemesi Uygun fiyatlı 240 mm Sıvı soğutma

Elimden geldiğince kutu içeriğinden montaja , uyumluluğundan , sentetik testlerine , oyun performansına herşeye değinmeye çalıştım. Direk videoyu bıraktım ama izlemeye vakti olmayanlar için ; Artıları ; Malzeme kalitesi Fanların sesizliği ve performansı Çoğu kasa ile uyumluluk Eksileri ...
  14. BatuhanKLC

Çözüldü✓ 🔴 arctic liquid freezer ıı 360 a-rgb Sizce nasıl ? ⬇️

Ali , yazdığım cevap rahatlatmamış muhtemelen seni , alacağın soğutma piyasada alabileceğin ilk 5-6 hazır AIO nun içinde , yani en iyi soğutmalara sahip ürünlerden bir tanesi , am5 destekli , kasana sığar , bu bütçe ile daha iyisini alamazsın , ortalama sıcaklığın benzer sistemlerden yüksek...
  15. BatuhanKLC

Sıvı soğutmayı satmalı mıyım yoksa kullanmalı mıyım?

Bunu kim diyor anlamadım ki? hiçbir üst seviye soğutmada yok öyle bir şey , performax için geçerli olabilir
  16. BatuhanKLC

Sıvı soğutmayı satmalı mıyım yoksa kullanmalı mıyım?

Noctua'ya 2k para vermene gerek yok , Şu anki F/P kralı muhtemelen kule tipi soğutmada bu ürün ; https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-206-xt-4pin-pwm-2x120mm-islemci-sogutucu Tercih edebilirsin dostum , galahad da iyi soğutucudur , geçmiş olsun
  17. BatuhanKLC

Arcti̇c Freezer 34 Esports Duo Mu Be Qui̇et Dark Rock Sli̇m Mi̇?

Taş gibi soğutucu , slim istemiyorsa hemen çekmeli.
  18. BatuhanKLC

2023 Yılı Termal Macun Karşılaştırması Mx-4, Cryofuze , Frost X25 , TG 15

Eyvallah dostum. NT h1 de h2 de çok iyi termal macunlar, hatta direnç konusunda çok yüksekler , tepe seviye modeller ikisi de. 1680961700 Kimdir ki o ? 1680961715 Eyvallah dostum eksik olma . Baş tacısın
  19. BatuhanKLC

2023 Yılı Termal Macun Karşılaştırması Mx-4, Cryofuze , Frost X25 , TG 15

Yıl oldu 2023 ve hala MX-4 milli termal macunumuz olma ünvanını koruyor. Ben de elimden geldiğince detaylı bir video hazırladım rakipleri ile karşılaştırarak. Hatta içlerinden bir tanesi piyasanın en yüksek iletken macunlarından bir tanesi, 14W/Mk lık Cooler Master Cryofuze macun . Aynı zamanda...
Top Bottom