Neler Yeni

Sıvı soğutmayı satmalı mıyım yoksa kullanmalı mıyım?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Merhaba, yaklaşık 1.5 yıldır lian li galahad 240 mm sıvı soğutucusunu kullanıyodum. Geçen ay soğutmamaya başladı ve işlemcim 105 dereceleri görüp kapanmaya başladı. Garantisinin bitmesine 2 ay kalmıştı ve garantiye gönderdim ürün değişimi yapıp yeni bir soğutucu gönderdiler. Araştırdığım kadarıyla lian li galahad serisinde bu pompa sorununu bir çok kişi yaşamış tekrar aynı sorunu yaşamamak için sizce satıp kule tipi bir soğutucu mu almalıyım yoksa bunu kullanmalı mıyım?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Merhaba, yaklaşık 1.5 yıldır lian li galahad 240 mm sıvı soğutucusunu kullanıyodum. Geçen ay soğutmamaya başladı ve işlemcim 105 dereceleri görüp kapanmaya başladı. Garantisinin bitmesine 2 ay kalmıştı ve garantiye gönderdim ürün değişimi yapıp yeni bir soğutucu gönderdiler. Araştırdığım kadarıyla lian li galahad serisinde bu pompa sorununu bir çok kişi yaşamış tekrar aynı sorunu yaşamamak için sizce satıp kule tipi bir soğutucu mu almalıyım yoksa bunu kullanmalı mıyım?
Bence satım güzel bir hava soğutma alsan kötü olamz, özellikle noctua bir hava soğutma süper olur.
Bunu tavsiye ederim ama diğer tavsiyelerede bir göz at bence.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim, satıp kule tipi hava soğutucu almak daha mantıklı geliyor öyle yaparım gibi

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Cevaplarınız için teşekkür ederim, satıp kule tipi hava soğutucu almak daha mantıklı geliyor öyle yaparım gibi
Yanlış anlama, sıvı soğutmanın kalitelisi hava soğutmadan daha iyidir. Sıvı soğutma ile kötü bir deneyimin olduğu için sıvı soğutmadan soğumana gerek yok.

TahinPekmez

80+ Silver
sıvı soğutucu kullanırken kuleye dönmek doğru olmaz. kaba saba kasa içi ısınıyor, takıp çıkarması bir dert. elindekinde kronik sorun varsa sat ve daha iyi bir sıvı soğutucu al.. hem kasanın albenisi daha iyi ve havalı olur.hem kasa içi hava sirkülasyonunu korumuş olursun. 280mm destekliyorsa en aşağı bunu al, fanlar 14cm oluyor, canavar gibi soğutuyor.. ben şahsen ileride elimdeki kuleyi satıp sıvıya döneceğim inşallah

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasam corsair 4000x, 360 mm ye kadar sıvı soğutma takabiliyorum. Kullandığım süre boyunca lian li galahad'dan memnundum ancak ileride aynı sorunu tekrar yaşarsam garanti de bitmiş olacağı için çöpe atmam gerekecek, bundan dolayı satmayı düşünüyorum

TahinPekmez

80+ Silver
Kasam corsair 4000x, 360 mm ye kadar sıvı soğutma takabiliyorum. Kullandığım süre boyunca lian li galahad'dan memnundum ancak ileride aynı sorunu tekrar yaşarsam garanti de bitmiş olacağı için çöpe atmam gerekecek, bundan dolayı satmayı düşünüyorum
sat, başka bir sıvı soğutucu al, anladım ben seni

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
Satıp deepcool sıvı soğutma alabilirsin 3 4 modelini kullandım hepsinde memnun oldum sattığım kişilerde de hiç biri 1 sene sonra bu bozuldu bu su sorun ciksrti demedi

milenix

80+ Gold
Galahad en iyi sıvı soğutmalardan biridir. Ama eğer öyle bir korkunuz varsa satın. O işlemci için sıvı soğutma aşırı gereksiz. Boşa masraf etmeye gerek yok. Kaliteli bir hava soğutma fazlasıyla iş görür.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Cevaplarınız için teşekkür ederim

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru