Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Sıvı Soğutma Fanları Yanlış Mı Takmışım ?

10 derece fark etmiş knkam bence öbür türlü kullan. Sayende bilgilendim öbür yüzünü kullanıcam :D
  2. Beşiktaşlı Reyna

Görüntü böyle hoşuma gidiyor açıkçası :D
  3. Beşiktaşlı Reyna

Bazı forumlarda ters şekilde takıldığını gördüm değişik 1681044352 Fan yönlerini değiştirmem lazım yani ?
  4. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşalr kasam nzxt 510i sıvı soğutmayı mecbur ön tarafa taktım fan yönleri ters mi duruyor ?
  5. Beşiktaşlı Reyna

Snowman T6 Ultra vs M200

Açıkçası benim tercihim gamepower Airbender, Xigmatek apache ve Snowman m400
  6. Beşiktaşlı Reyna

Snowman T6 Ultra vs M200

İkiside aslında fakat performans bi tık önde olacak. Ama şöyle de bir şey var değişim yapmak istemiyorum ilerleyen zamanlar da ranker cygnus v2 kasa alacağım içinde ARGB fan olacak onlar sabit red light olduğu için abest olur gibi geldi
  7. Beşiktaşlı Reyna

Snowman T6 Ultra vs M200

Evet benzer fiyat yok fakat soğutmaya için diyorum. Abdullahın videosunu izledim orda T6 ultradan bahsetmiş
  8. Beşiktaşlı Reyna

Snowman T6 Ultra vs M200

Evet ikinizde bunu dediniz fakat rainbow fan olacak kasada sizce bu red aydınlatmalar abest durmaz mı ? Kasa ranker cygnus v2
  9. Beşiktaşlı Reyna

Snowman T6 Ultra vs M200

Beyler sabah konu açmıştım küçük fan istiyorum diye fakat bu iki fan arasında kaldım şuan. Snowman T6 Ultra mı yoksa M200 mü ? Abdullah'a desek acaba bi karşılaştırma çeker mi ? Görüp yorum atarsan sevinirim :D
  10. Beşiktaşlı Reyna

Ryzen 3 RGB Fan önerisi

Akıl verecek birine ihtiyacım var ;) Detaylı şekilde anlatmak istersen pm atabilirim
  11. Beşiktaşlı Reyna

Ryzen 3 RGB Fan önerisi

Arkadaşlar yazdım kule tipi istemiyorum diye :D Teşekkür ederim yinede ama benim attııklarım gibi öneriniz varsa bekliyorum
  12. Beşiktaşlı Reyna

Ryzen 3 RGB Fan önerisi

Merhaba arkadaşlar. Ranker Cygrus V2 alıcam da fan olarak rgb bir fan tercih etmek istiyorum. Aklımda 3 tane fan var bunlardan hangisi daha gürültüsüz olarak en iyi soğutmayı sağlar. Elimde şuan stok Ryzen 3 fanı var. Önerilerinizi alabilir miyim ? Kule tipi fan istemiyorum o yüzden aklınızda...
  13. Beşiktaşlı Reyna

Kasaya işlemci fan önerisi

Teşekkür ederim
  14. Beşiktaşlı Reyna

Kule tipi istemiyorum knka ama snowman m400 düşünebilirim.
  15. Beşiktaşlı Reyna

Arkadaşlar yeni camlı kasa alıcam fakat işlemci soğutucu fanım stok fan AMD'nin ledsiz. Ledli rgb veya Rainbow led öerileriniz var mı ? Kule tipi olmazsa sevinirim. İşlemci Amd ryzen 3
Top Bottom