Neler Yeni

Ryzen 3 RGB Fan önerisi

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Samet Kapucuoğlu
Merhaba arkadaşlar. Ranker Cygrus V2 alıcam da fan olarak rgb bir fan tercih etmek istiyorum. Aklımda 3 tane fan var bunlardan hangisi daha gürültüsüz olarak en iyi soğutmayı sağlar. Elimde şuan stok Ryzen 3 fanı var. Önerilerinizi alabilir miyim ? Kule tipi fan istemiyorum o yüzden aklınızda varsa sizde önerirseniz sevinirim.

İlk olarak aklımda ki Gamepower Airbender, görünüşü ve diğer çoğu parçamında Gamepower olduğu için ilk tercihim bu.

2. Tercihim Xigmatek Apache Plus görünüşü hoşuma gitti.

3. olarak Snowman M400

Son ve 4. olarak Snowman m105

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Merhaba arkadaşlar. Ranker Cygrus V2 alıcam da fan olarak rgb bir fan tercih etmek istiyorum. Aklımda 3 tane fan var bunlardan hangisi daha gürültüsüz olarak en iyi soğutmayı sağlar. Elimde şuan stok Ryzen 3 fanı var. Önerilerinizi alabilir miyim ? Kule tipi fan istemiyorum o yüzden aklınızda varsa sizde önerirseniz sevinirim.

İlk olarak aklımda ki Gamepower Airbender, görünüşü ve diğer çoğu parçamında Gamepower olduğu için ilk tercihim bu.

2. Tercihim Xigmatek Apache Plus görünüşü hoşuma gitti.

3. olarak Snowman M400

Son ve 4. olarak Snowman m105
Al geç

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Samet Kapucuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Al geç
o attığın soğutucuları 2 ye çarpar 3 e böler. görünüşe pek önem verme. Oyunda ısınıp drop girince rgb si hiçbir işe yaramıyor https://www.hepsiburada.com/snowman...oler-fan-p-HBV00000UVGM8?magaza=RSA-Teknoloji bunu al bence.
Arkadaşlar yazdım kule tipi istemiyorum diye :D Teşekkür ederim yinede ama benim attııklarım gibi öneriniz varsa bekliyorum

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Arkadaşlar yazdım kule tipi istemiyorum diye :D Teşekkür ederim yinede ama benim attııklarım gibi öneriniz varsa bekliyorum
zamanın de bende senin gibiydim. Kendimi görüyorum sende. :D Çok geçmedne anlayacan zaten ne demek istediğimi :D OZaman m400 al bari blokları en kaliteli o gibi görünüyor.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Samet Kapucuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zamanın de bende senin gibiydim. Kendimi görüyorum sende. :D Çok geçmedne anlayacan zaten ne demek istediğimi :D OZaman m400 al bari blokları en kaliteli o gibi görünüyor.
Akıl verecek birine ihtiyacım var ;) Detaylı şekilde anlatmak istersen pm atabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,252
Üyeler
166,504
Son üye
zetws
Top Bottom