Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Öneri R5 7500F için sıvı soğutma önerisi

Selamlar 4000 tl bandında r5 7500f için sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Aklımda bu var ama başka öneriniz varsa bakabilirim ...
  2. Birol Azak

Dragos north kasanın şçinden cıkan fan girişi

psu ya takman lazım molex kablosu o
  3. Birol Azak

Arctic Freezer 34 e-sports Duo alınır mı?

Ben tek fanlısını kullanıyorum cidden çok iyi bir soğutma sağlıyor çift fanlısı daha da iyi olacaktır tavsiye ederim.
  4. Birol Azak

Bu neden bu kadar ucuz çakma olabilir mi ?

Thermal grizzly fiyatı normal ben kullanıyorum tavsiye ederim
  5. Birol Azak

Öneri 140mm Beyaz Fan Önerisi

Teşekkür ederim benimde kafamda 2. attığın nzxt fan var belki daha ucuza bulurum diye konu açmıştım ama daha ucuzu yok sanırım 😅
  6. Birol Azak

Öneri 140mm Beyaz Fan Önerisi

Selamlar nzxt h5 flow kasasını aldım ama içinde sadece 2 adet 120mm fan olduğu için ekstra fan almak istiyorum. Üste 2 adet 140mm öne 2 adet 140mm olacak şekilde 4 adet 140 beyaz fan önerilerinizi bekliyorum rgb olmasın sade ışıksız olsun lütfen. Ayrıca bu fanları kontrol etmek için nzxt'nin fan...
  7. Birol Azak

Öneri Arctic mx-6 mı ThermalGrizzly Kryonaut mu ?

Selamlar bu 2 termal macundan hangisini önerirsiniz ? Hem ekran kartına hemde işlemciye uygulamayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
  8. Birol Azak

Önerebileceğiniz pc için wifi ve bluetooth cihazı varmı?

Ben bluetooth adaptör olarak bunu kullanıyorum kulaklık ve gamepad bağladığım zaman kopma veya gecikme vs olmuyor. Tavsiye ederim...
  9. Birol Azak

Arctic Freezer 34 e-Sports Duo vs ID-Cooling SE-224-XT

artic tek fanlısını kullanıyorum tek kelimeyle MÜKEMMEL
  10. Birol Azak

Amazondan almış olduğum artic mx-4 orjinal mi?

amazon babam çakma ürün satmaz
  11. Birol Azak

Hangi thermal macun alayım sizce ?

thermal grizzly çok iyi bir macun fakat 5.5 gram çok fazla 1-2 gram alsan uzun süre idare eder seni
  12. Birol Azak

Arctic freezer 34 (tek fanli olan) vs aerocool cylon 4f

arctic freezer 34 tek fanlı olanı kullanıyorum 9600k işlemcim yükte en fazla 65 dereci görüyor çok memnunum
  13. Birol Azak

i5 9600K soğutucu tavsiyesi

bu beyaz modelinde ışıklar kapatılıyor mu ?
  14. Birol Azak

i5 9600K soğutucu tavsiyesi

Arkadaşlar i5 9600k işlemcim var çok fazla bütçem yok 200-300 tl bandında güzel bir soğutucu önerir misiniz ? rgb falan olsa da olur olmasa da olur.
  15. Birol Azak

i5 9600k soğutucu tavsiyesi

performansı nasıldır işe yarar mı ?
  16. Birol Azak

i5 9600k soğutucu tavsiyesi

i5 9600k işlemcim var oyunalarda 85 derece civarında geziyor bu sıcaklık benim için çok önemli değil fakat ısındığından dolayı stok fan çok ses yapıyor 200-250 tl civar sessiz bir soğutucu önerir misiniz ?
  17. Birol Azak

Termaltake tg4 termal macun nasıldır

tg4 ün ısı iletkenliği 3.3w iken mx-4 ün 8.5w
  18. Birol Azak

Termaltake tg4 termal macun nasıldır

arctic mx-4 al çok daha iyi bundan
  19. Birol Azak

Kasa'nın kapağını açınca soğuması

O kartın 85 e kadar yolu var merak etme.Bendede aynı kart var ama benim kasanın hava akışı mükemmel olduğu icin %30 fan hızında max 70 derece gördüm
  20. Birol Azak

Kasa'nın kapağını açınca soğuması

70-75 derece o kart icin çok normal fan hızını %50 civarına çek kart 85 dereceyi geçmedikçe sorun olmaz
Top Bottom